RockShock

Internetový rockový magazin

V příbramském klubu Béčko se vzpomínalo na Bakču

16. prosince 2023, Příbram, Music Club Béčko

Text: Pavel Novák
Foto: Pavel Novák

Před Vánoci se v příbramském klubu Béčko konala již tradiční vzpomínka na Bakču, tedy Petra Bakalerova, zakladatele legendární punkové kapely E!E. Je tomu již 10 let co odešel z tohoto světa a zanechal po sobě nesmazatelnou stopu.

Vzpomínka tentokráte proběhla v příbramském klubu Béčko, který je moderní a velice dobře vybaven. No, jenom škoda, že nefungovalo koncertní osvětlení, tak jak bych si představoval, a že těch reflektorů tam bylo požehnaně, ale v tu dobu zrovna ‘stávkovaly.

Jako první vtrla na pódium nýřanská punkrocková kapela S.A.S. Poté již nastoupila místní skupina NÁSTROJ SNAHY která je již tradičním účastníkem Vzpomínky na Bakču. Jako záskok se na kytaru představil kytarista Zdeněk Melín z kapely Origami.

Nakonec nastoupila na pódium i legendární a všemi očekávaná kapela E!E v plné síle. A musím konstatovat, že okamžitě přivedla do vary všechny fanoušky. Pogovalo se od začátku do konce. Na konci samozřejmě nechyběl Ferda mravenec, a tentokrát v zesílené sestavě – nastoupil totiž ještě jeden Ferda ze stánku s merchem.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1701

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *