RockShock

Internetový rockový magazin

Prague Open Air 2024 startuje už 28. května

Text: Prague Open Air

Nenechte si ujít letošní ročník Prague Open Air, který se opět uskuteční na dvou scénách, v Ledárnách Braník a na Občanské plovárně. Startujeme už 28. května a čeká nás to nejlepší z česko-slovenské hudební scény i několik zahraničních hvězd.

28. května odstartuje celý festival v Občanské plovárně domácí rocková kapela JAMARON. Dorazí i úspěšná ska/punková americká formace THE INTERRUPTERS, ta se představí12. června v Ledárnách Braník. Těšit se můžete i na domácí klasiku v podobě vystoupení MICHALA PROKOPA a FRAMUS FIVE (26. června) nebo legendární skupiny JASNÁ PÁKA (16. července). V line-upu nebude chybět ani MICHAL HRŮZA, MICHAL PAVLÍČEK, KRUCIPÜSK, PRAŽSKÝ VÝBĚR, HORKÝŽE SLÍŽE, MIG 21, MŇÁGA A ŽĎORP, VISACÍ ZÁMEK či slovenští hitmakeři NO NAME, kteří 12. září celý Prague Open Air zakončí.

Kompletní program, informace o účinkujících a předprodej vstupenek najdete zde.

Ledárny Braník
Koncertní areál Ledárny Braník najdete hned vedle historické budovy branických Ledáren na Praze 4. Areál vám kromě skvělých koncertů nabídne také dostatek prostoru pro letní relax a komfortní zázemí s pestrou gastro nabídkou. Zde najdete odkaz na Google mapy, který vás nasměruje přímo do koncertního areálu Ledárny Braník.

Občanská plovárna
Scénu Občanské plovárny najdete na Malé Straně mezi Úřadem vlády a Čechovým mostem. Na Plovárně si užijete nádherný výhled na Vltavu, super gastro a před vrtochy počasí vás uchrání kryté hlediště. Zde najdete odkaz na Google mapy, který vás nasměruje přímo na Občanskou plovárnu.

FB události – www.facebook.com/pragueopenair/events

Související odkazy:
www.pragueopenair.cz
www.facebook.com/pragueopenair
www.instagram.com/pragueopenair


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 636

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *