RockShock

Internetový rockový magazin

GATE Crasher pokřtili nové CD Pro tohle my žijem

27. dubna 2024, Brno, Fléda

Text: Pavel Novák
Foto: Pavel Novák

Koncert se křtem nového alba se konal v brněnském klubu Fléda, který je pro takovou událost jako stvořený. Jako host vystoupila havířovská rocková kapela BASTARD se zpěváky Pavlem Škarpou a Luckou Roubíčkovou. Na setlistu nechyběly takové pecky jako Jenom pocit, Tanec ve dvou nebo Tváře provinilých.

Po krátké pauze vtrhla na pódium kapela GATE CRASHER. Devadesátiminutový set započal po intru peckou Fake. Samozřejmě nechyběly jak starší skladby, tak ty z nového CD Pro tohle my žijem. Všechny skladby doprovázela zadní projekce – zde bych chtěl hlavně vyzdvihnout skladbu Past, která má reálný základ, a musím konstatovat, že klip k této písni je opravdu zdařilý. Samozřejmě nechyběly ani skladby, které zpívá Macek – tj. Laaaska a nová Nápis na zdi.

Asi ve dvou třetinách setu následoval křest desky. Kapela si pozvala na pódium kamaráda a zpěváka Bastard Pavla Škarpu. Pavel CD pokřtil a deska putovala do publika a těsně po ní i rum, kterým se křtilo. Pak následovala ústřední píseň celého alba Jako vlci, při které se promítal natočený klip. Účastníci, kteří se na natáčení klipu podíleli a byli i zde přítomni, tak byli též na pódiu. Diváci byli nadšení, Fléda praskala ve švech a na závěr zbývá říci „To byl panečku večírek“.

Příznivci GATE Crasher se již těší na prestižní Eurobikefest v Pasohlávkách, kde kapela pravidelně účinkuje.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 643

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *