RockShock

Internetový rockový magazin

Telegrafistův novinkový týdeník aneb T.N.T. 21/2021

Německá thrashmetalová legenda DESTRUCTION naváže 13. srpna tohoto roku na své zatím poslední album Born To Perish (2019). Tentokrát se bude jednat o live nahrávku Live Attack, která vyjde nejen na CD a vinylu, ale také na BluRay disku. Novou nahrávku lze předobjednat pod odkazem www.napalmrecords.com a první video ochutnávku v podobě kultovní Mad Butcher si můžete dopřát zde: www.youtube.com

Label Purity Through Fire potvrdil v těchto dnech, že druhé album Arrival Of The Plague Bearer německo-finského blackmetalového projektu ORDER OF NOSFERAT vyjde pod jeho křídly 7. června 2021. Nahrávka vyjde nejprve na CD a A5 digipacku, později i na kazetě a vinylu. První singl Fear The Unchained Ghoul si můžete poslechnout zde: www.youtube.com

Rakouští heavymetalisti EISENHAND vydali prostřednictvím Dying Victims Productions debutové album Fires Within a právě v těchto dnech jej kompletně streamují na webovém portálu Stormbringer. Sedmičku zbrusu nových skladeb si můžete v plné délce dopřát prostřednictvím odkazu www.stormbringer.at.

Americké blackmetalové duo STORMRULER avizuje vydání svého debutového alba Under The Burning Eclipse novým lyric videem ke skladbě At The Cliffs Of Azure City (www.youtube.com). Nahrávka vyjde už tento pátek 28. 5. 2021 u Napalm Records a ve stejný den bude možné sledovat na YouTube speciální živou show k vydání alba (www.youtube.com).

V rámci XenoKorp Militia Series vyjde 6. srpna 2021 francouzské thrash/deathmetalové kapele VREISS debutové EP. Přestože se jedná o zcela novou skupinu, inspirovanou především 4. dílem filmové série Vetřelec, v jejích řadách či jako hosty zde najdeme bývalé a současné členy Project For Bastard, Lumberjack Feedback, Benighted, Obscura, Darkane ad.

16. července 2021 vydají berlínští thrasheři SPACE CHASER u Metal Blade Records nové album Give Us Life, ke kterému tento týden vydali nový singl a výpravně zpracovaný sci-fi videoklip Remnants Of Technology (www.youtube.com). Nahrávka vyjde v mnoha formátech, mnohdy i velice striktně limitovaných.

Italští parody/metalisti NANOWAR OF STEEL představili další povedený videoklip. Tentokrát se jedná o animovaný snímek Ganzo Robot (www.youtube.com), který zároveň avizuje vydání nového alba Italian Folk Metal. To vyjde 2. července u Napalm Records a předobjednat jej můžete zde: www.napalmrecords.com/nanowr-of-steel

Slovinští deathmetalisti SIDEREAN exkluzivně streamují na stránkách Decibel Magazine novou skladbu Sidereal Evolution. Jedná se o druhou ochutnávku z připravovaného alba Lost On Void’s Horizon, která vyjde 25. června 2021 prostřednictvím Edged Circle Production. Novou skladbu si můžete poslechnout zde: www.decibelmagazine.com

4. června vydají u AFM Records kultovní thrashmetalisti FLOTSAM AND JETSAM patnácté řadové album Blood In The Water a jeho vydání avizují dalším videoklipem Brace For Impact. Podívat se na něj můžete zde: www.youtube.com. Skupina se na desce představí téměř ve stejné sestavě jako na předchozím počinu The End Of Chaos, jen na baskytarové pozici bude možné slyšet nového člena Billa Bodilyho.

Francouzská blackmetalová smečka ASCÈTE streamuje kompletní debutové album Calamites & les Calamités na YouTube kanálu Atmospheric Black Metal Albums (www.youtube.com). Oficiálně vyjde nová deska prostřednictvím Antiq Records už tento pátek 28. května 2021.

Brazilská hard & heavy kapela GUARDIAN OF LIGHTNING představila živě poslední desku Cosmos Tree. Jedná se o speciální živý záznam pořízený přímo v přírodě nedaleko Sao Paula a podívat se na něj můžete zde: www.youtube.com. Nahrávka Cosmos Tree vyšla v loňském roce u Eclipse Records.


DALŠÍ T.N.T.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1123

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *