RockShock

Internetový rockový magazin

Telegrafistův novinkový týdeník aneb T.N.T. 34/2021

Přesně před týdnem se SOUL MASSACRE pochlubili svým druhým oficiálním studiovým počinem Despair Of Human Being. Deset zbrusu nových skladeb havířovské deathmetalové formace vyšlo jako příloha 101. čísla magazínu Pařát. Pekelně masakrózní titulní song si můžete vychutnat na YouTube zde: www.youtube.com

Populární hard & heavy kapela TRAKTOR připravuje po třech letech nové studiové album. To vyjde ještě letos, a to ve znamení jedniček – 1. 11. 2021. Právě v těchto dnech skupina avizovala jeho vydání prostřednictvím prvního singlu s názvem Omezenej druh, ke kterému vyšel i videoklip z dílny Woll Design. Podívat se na něj můžete zde: www.youtube.com

Švédští DEMONICAL podepsali novou smlouvu se severoamerickou bookingovou agenturou Tone Deaf Touring. Deathmetalová smečka právě pilně pracuje na svém dalším studiovém albu pro polský label Agonia Records a smlouva s Tone Deaf Touring jim tak nabízí, že jej budou moci představit i svým severoamerickým fanouškům. Možná to bude dokonce s takovými kapelami, jako jsou Gorgoroth, Orange Goblin nebo krajané Grand Magus, kteří patří rovněž do stáje Tone Deaf Touring.

WORMWOOD představili tento týden své třetí studiové album Arkivet. Sedm zbrusu nových songů se silným příběhem vyšlo u Black Lodge Records a jedná se o druhý počin vydaný u tohoto labelu. Švédští blackmetaloví melodici avizovali vydání alba už v květnu videoklipem k úvodní skladbě The Archive (www.youtube.com).

Chilští thrash/deathmetalisti CRIMINAL avizují vydání svého nového, devátého alba lyric videem Live On Your Kness. Nová deska ponese název Sacrificio a vyjde 17. září u Metal Blade Records. Právě vydaný singl najdete pod odkazem www.youtube.com.

Už 17. září představí němečtí melodičtí metalisti OVERSENSE své druhé studiové album Egomania a právě v těchto dnech připomínají jeho vydání novým singlem a videoklipem Love. Skladba je vlastně původním příběhem k singlu Mr. Mackie’s Chase For Love z jejich debutového alba The Storyteller. Seznamte se tedy prostřednictvím odkazu www.youtube.com s ‘milou‘ rodinou šíleného Mr. Mackieho a jeho první obětí.

Zbrusu nový projekt STEP BY STEP-PROJECT představil první singl Pull On It. Švýcarský bubeník a producent Martin Kissling sezval do svého domácího studia několik svých švýcarských hudebních kolegů, aby doslova ‘krok za krokem‘ představil několik nových písní. V té první s názvem Pull On It se představuje zpěvačka a textařka Madeleine Rascher aka Maddiecation. K singlu vyšel i videoklip, který můžete zhlédnout zde: www.youtube.com

Spojení doom, post-metalu a psychedelického rocku představí švýcarská zpěvačka Barbara ‘Babs‘ Brawand, jinak bývalá frontwoman folkmetalových Caladmor, 31. října 2021 prostřednictvím alba Cycles své nové skupiny WAZZARA. Po dobře hodnoceném EP Zessa z roku 2019 se bude jednat o první regulérní album této formace.

Legendární ARMORED SAINT poodhalují podrobnosti o novém CD/DVD Symbol Of Salvation Live. Živá nahrávka k 30. výročí vydání kultovního alba Symbol Of Salvation vyjde 22. října prostřednictvím Metal Blade Records. Nahrávku je možné předobjednat na webu www.metalblade.com/armoredsaint a první ochutnávku v podobě titulní skladby si můžete dopřát zde: www.youtube.com

Americká progressive/deathmetalová kapela RIVERS OF NIHIL představila nové video k singlu Focus. To bude součástí jejich nového alba The Work, které vyjde u Metal Blade Records už 24. září. Nový videoklip režiséra Davida Brodského si můžete vychutnat prostřednictvím odkazu www.youtube.com.


DALŠÍ T.N.T.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 792

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *