RockShock

Internetový rockový magazin

Traktor zahájil sezonu na Letním parketu Hořepník

2. června 2023,  Hořepník, Letní parket Hořepník

Text: Pavel Novák
Foto: Pavel Novák

Sezona na Letním parketu Hořepník byla úspěšně zahájena. Nabídka Letního parketu Hořepník je tento rok velmi atraktivní a jako první se představili ostřílení matadoři Traktor – tradiční kapela, která zde vystupuje pravidelně – a havířovská partička Bastard s Luckou Roubíčkovou. Musím konstatovat, že i přesto, že minulý týden byl pro metalové fanoušky extrémně náročný – 2x Iron Maiden v O2 areně, Def Leppard a Mötley Crüe v Letňanech a Metalfest v Plzni –, dorazilo jich docela velké množství.

TRAKTOR se představil s obměněným poctivým plnohodnotným devadesátiminutovým koncertním setem (na letních festivalech a parketech většinou dostávají kapely jen 60 minut) a ten jsme si užili od začátku do konce. Na začátku bylo několik pecek z nového alba Sedmá strana kostky a poté následovaly pecky ze starších alb. Samozřejmě nechyběly Letokruhy, Katakomby, Vstaňte, pane Lincolne! a další. To vše bylo doprovázeno pyroefekty z dílny dvorního střelmistra Traktoru Tomáše Libicha z Pyroefekty.cz.

Ostřílená havířovská parta BASTARD se představila s hostující zpěvačkou Luckou Roubíčkovou a samozřejmě plameny při jejich show taktéž šlehaly až ke stropu. Ještě bych chtěl podotknout, že kapela Bastard vystoupí tento týden na třídenním mezinárodním festivalu HellPdays 2023 ve Frýdku-Místku (10. 6. v 17.00 hod.).


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1769

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *