RockShock

Internetový rockový magazin

Pestrobarevné jako nová deska! Thom Artway vyráží s prvním česky zpívaným albem Trhám mraky na klubové turné

Text: Arts Marketing

Český písničkář a hudebník THOM ARTWAY představí své první česky zpívané album Trhám mraky na krátkém turné po České republice. Desku pokřtí 13. března v pražské Vile Štvanice, o den později zahraje v plzeňském Anděl Music Baru, 20. března v olomouckém 15 Minut Music Clubu a 21. března v brněnském Metro Music Baru.

Na koncertech ho doprovodí několik hostů. „V Praze před námi zahraje akustický set písničkářka TALI a během vystoupení se k nám přidají Beata Hlavenková a Štěpán Urban. Plzeňský koncert otevře písničkář JAN VÁŇA a v Olomouci zpěvačka EVAH. Závěr turné vyvrcholí dvojkoncertem v Brně, kde svůj set zahraje můj kamarád MARTIN HARICH,“ vypočítává Thom.

„Klubové koncerty miluju. Je to už nějaká doba, co jsme naposled hráli v menších prostorách. Čekají nás tak vystoupení s pohodovou atmosférou a s cílem být si s lidmi co nejblíž. O to větší radost mám, že se k nám přidá řada skvělých hostů,“ podotýká k návratu k živému hraní Thom.

Třetí studiové – a zároveň první česky zpívané – album Trhám mraky vyšlo letos na začátku února. Je velmi osobní a optimistické. Plné naděje, že se trhají mraky, ustává déšť a objevuje se slunce, které žene tohoto zpěváka a písničkáře dopředu. Deska obsahuje dvanáct písní, na kterých se podílela vedle Thoma řada dalších hudebníků a hudebnic – například kytarista a producent Lukáš Chromek, zpěvačka, autorka a producentka Beata Hlavenková, textařka a zpěvačka Patricie Fuxová nebo slamerka, zpěvačka a textařka Tali. V jedné skladbě se také jako host objevila Markéta Irglová a v titulní písni Štěpán Urban. V závěrečné bonusové akustické verzi singlu Zavolej Thoma doprovází Beata Hlavenková, která je také podepsána jako spoluproducentka pod polovinou písní. Deska vyšla nejen na streamovacích platformách, ale i jako vinyl a CD.

Více informací a odkazy na prodej vstupenek najdou zájemci zde.

Koncerty k novému albu Trhám mraky:
13. 03. – Praha, Vila Štvanice (křest)
14. 03. – Plzeň, Anděl Music Bar
20. 03. – Olomouc, 15 Minut Music Club
21. 03. – Brno, Metro Music Bar

Videoklipy:
www.youtube.com/watch?v=hszcq_LjGtg
www.youtube.com/watch?v=PDQuyi04fMQ
www.youtube.com/watch?v=pSvGyXcUu88
www.youtube.com/watch?v=TbEcKPqvGeQ

Trhám mraky – tracklist:
1. Buď se mnou
2. Na vlnách
3. Za Staromákem
4. Tobogán
5. Trhám mraky
6. Zavolej
7. Zítra přijdu včas
8. Ani jeden den
9. Nebedálky
10. Chrám
11. Barevné město
12. Svět, co zdá se mi
Bonus: Zavolej (piano version)


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1410

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *