RockShock

Internetový rockový magazin

Komunál vyprodali Nároďák, připravují vánoční megakoncert – a co dál? Forum Karlín!

9. prosince 2023, Jaroměř, Nároďák

Text: Pavel Novák
Foto: Pavel Novák

Další zastávkou podzimní tour Komunálu byl Nároďák v Jaroměři. Jedná se o východočeskou mekku death a thrash metalu, ale konají se zde i koncerty jiných žánrů. V rámci aktuální tour se zde představili i kamarádi z Nového Bydžova, kapela Alžběta. Před koncertem jsem měl možnost krátce pohovořit s jejich frontmanem Radkem Řezníčkem. Zejména mě zajímal Radkův nový projekt s názvem Bestie. Radek mi sdělil, že se bude zaměřovat zejména na tvrdší muziku. To tedy znamená, že se s tímto projektem určitě musí představit na některé akci i v jaroměřském Nároďáku, a pokud to bude možné, RockShock u toho určitě nebude chybět.

ALŽBĚTA vystoupila s alternující bubenicí Anetou Smetáčkovou. Na setlistu samozřejmě nechyběly pecky, jako například Zastavte motory a Čachtická paní. Po krátké přestávce vlítnul na pódium KOMUNÁL. Jejich frontman Luboš Suchánek je známý tím, že dokáže dostat do varu všechny fanoušky, a tento koncert nebyl výjimkou. Sál byl zaplněný tak, že by ani špendlík nemohl propadnout na zem. Těžko jmenovat některé pecky, když podle mě jsou všechny stejně dobré. Ale zazněly například Je to zlý, Až mě ráno povedou, Chycenej v sítích a další a další.

No a samozřejmě jako každý rok se fanoušci Komunálu mohou těšit na tradiční vánoční megakoncert, který se tak jako vždy odehraje v Králíkách u Nového Bydžova v jednom z největších kulturáků v republice. Tentokrát se koncert odehraje taktéž s Alžbětou, pro tu to tedy bude domácí koncert, a jako host bude Komunálu předskakovat sesterská kapela ALCHYMIE, která je též z Chlumce nad Cidlinou. No a ještě zbývá dodat, že Komunál v roce 2024 čeká obrovská událost. Po vyprodané Lucerně se odehraje koncert na ještě větší scéně a tou je Forum Karlín. A další novinkou je, že jarní tour a koncert ve Foru Karlín se odehraje se strejdou Prothem, tedy kapelou PROTHEUS. Kdo ještě nemá vánoční dárek a neví co koupit, tak lístky již lze pořídit (Králíky, Forum Karlín – Ticketstream, Ticketportal).


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1903

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *