RockShock

Internetový rockový magazin

Benefiční koncert I hudba může pomoci přináší další novinky

Text: Jiřina Lysáková

Už 4. března 2023 se uskuteční 5. ročník benefičního večera I hudba může pomoci v rámci projektu Pomáháme onkologii. Výtěžek koncertu bude i letos věnován Komplexnímu onkologickému centru KNTB, a. s., ve Zlíně. Pořadatelkou akce je zpěvačka JIŘINA LYSÁKOVÁ, která se během koncertu představí se svou kapelou i na pódiu.

V posledních dnech se stala velká spousta novinek, které posunují náš koncert nejen kupředu, ale také krásným způsobem navyšují částku, kterou letos předáme zástupcům onkologického centra. Jednou z největších novinek je, že koncert se koná pod záštitou radní Zlínského kraje pro oblast kultury a školství Zuzany Fišerové. Mám obrovskou radost, že Zlínský kraj náš koncert podpořil.

Také bychom rádi poděkovali našemu novému partnerovi, který se rozhodl věnovat sumu 15 000 Kč. Společnost VAŠÍK, s. r. o., ze Zlína již náš charitativní koncert podporovala v minulosti a jsem nesmírně vděčná, že i letos se k nám připojila. Velice si jejich štědrého daru vážíme.

S tím vlastně souvisí hned další čerstvá informace, ze které jsem nadšená. Již nějakou dobu víme, že letos předáme šek s prozatím nejvyšší částkou v historii koncertu. Loni ta částka přesahovala 68 000 korun. Letos jsme však i díky společnosti VAŠÍK, s. r. o., překročili neuvěřitelnou částku 100 000 Kč.

Když jsem tento koncert začínala pořádat, doufala jsem v takové částky, ale vlastně jsem si říkala, že na to jsem až moc malá rybka v moři. Ale všichni lidé, obce, spolky i společnosti jsou tak úžasní, že společnými silami jsme takovou mou pomyslnou hranici pokořili v rámci letošního 5. ročníku. Samozřejmě zdaleka nekončíme, koncert je až 4. 3. 2023, částka ještě stále roste a doufáme, že růst bude.

Jelikož přímo na koncertě bude kosmetická stylistka Kateřina Bartoňová a vlasová stylistka Romana Hájková, ženy se budou moci nechat hýčkat v podobě líčení a česání. K zakoupení bude opravdu velké množství různých praktických záležitostí i dobrot na zub. Nebudou chybět produkty OXALIS, produkty TOPNATUR a úžasné linecké od cukráře Jirky Mikésky ze Zádveřic. Prodejní sortiment bude letos opravdu pestrý. Navíc na každého návštěvníka čeká malé překvapení, ale to si nechám zatím pro sebe.

Těší mě, že koncert ještě ani neproběhl a již víme, že to bude nejúspěšnější ročník ze všech. O to více se na to moc těším. Velkou radost mám i z toho, že letos vlastně poprvé nebudou hrát tři kapely, ale hned čtyři. Kromě té mé přijaly pozvání KYTARY ze Základní školy Pod Vinohrady Uherský Brod, cestičku si k nám našla i vsetínská kapela NOCA a nebude chybět ani oblíbené místní duo MARKÉTA VODIČKOVÁ a FILIP VÍTŮ.

Abychom o koncertu dali ještě více vědět, aktuálně mě čeká natáčení reklamního spotu pro regionální televizi TVS, což bude vlastně videopozvánka pro každého, kdo si chce přijít odpočinout a prostě si užít prima večer. 30. ledna mě také čeká natáčení podcastu o benefici s regionální televizí NTV cable v Napajedlích.

Myslím, že letos máme opravdu krásně našlápnuto, a všem za to nesmírně děkuji. Moc se na vás těším.

Související odkazy:
www.facebook.com/zpevackajirinalysakova
www.facebook.com/events/472180907670577
www.facebook.com/groups/1389858101200795
www.pomahejteonkologii.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 805

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *