RockShock

Internetový rockový magazin

Silné návraty a tři premiéry: Druhý update kapel Brutalu 2023

Text: Obscure Promotion

Jsme tu s druhým updatem pro Brutal Assault 2023, který obsahuje silné návraty, ale i tři premiéry. K navrátilcům patří nejslavnější kapela Brazílie SEPULTURA, blackmetalová panzer bestie MARDUK a jeden zástupce The Big Four ANTHRAX.

Zajisté na Brutal soupisce po 9 letech uvítáte deathmetalové tradicionalisty BENEDICTION, hardcore matadory TERROR, thrashery SUICIDAL ANGELS nebo I AM MORBID. Bez Treye to sice Morbid Angel nejsou, ale morbid duo David Vincent a Pete Sandoval vám přijedou zahrát Covenant, vedle Legion druhý deathmetalový klenot, který vám Brutal Assault 2023 nabídne.

Poslední tři jména zařazujeme mezi festivalové premianty. Všechny tři kapely dost osobitě nahlížejí na deathcore a prokazují, jak silným hráčem na extrémní scéně a hybatelem nových trendů deathcore může být. Pod pódiem nastanou jatka, těšte se na SIGNS OF THE SWARM, WITHIN DESTRUCTION a FIT FOR AN AUTOPSY.

Vstupenky – www.brutalassault.cz
FB událost – www.facebook.com/events/461035932745518
Aftermovie 2022 – www.youtube.com/watch?v=HmlNwR76MSQ
Spotify – www.open.spotify.com/user/brutal-assault

Dříve potvrzené kapely: ARCHSPIRE, BEARTOOTH, BIOHAZARD, DEICIDE, DYING FETUS, GATECREEPER, HYPOCRISY, NAPALM DEATH, NILE, TRIVIUM


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1462

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *