RockShock

Internetový rockový magazin

Resistor Sound Sessions jsou zpátky a představují Nichiho Mleboma

Text: Resistor Sound Sessions

Resistor Sound Sessions jsou zpátky a představují původem rakouského multiinstrumentalistu NICHIHO MLEBOMA. Tato live session byla natočena na Kraví hoře v Brně původním týmem, který tvoří Rhys Braddock, Iva Tresová, Jonáš Svoboda a Petra Braddock.

V Rakousku narozený zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista Nichi Mlebom se do Brna přestěhoval po několika motivujících setkáních s obyvateli tohoto města. Zde se začlenil do stejné scény, ve které se pohybují Resistor Sound Sessions. Velké množství následně navázaných přátelství a vzniklých kolaborací vedlo až ke vzniku tohoto záznamu. Za dobu svého dosavadního pobytu v Brně se Nichi podílel na vydání nahrávek lokálních kapel, jako například Snackthief či sinks.

Nichi Mlebom nekonečně osciluje mezi nudou a potřebou akce. Rozladěné zvuky kytar a přímočaré bicí držené pohromadě tančícími basovými linkami vytvářejí instantní pocit letních prázdnin. Nichiho občas sychravá, ale většinou slunečná hudba si nikdy nehraje na nic, čím doopravdy není.

Další videa Nichiho Mleboma v rámci Resistor Sound Sessions:
www.youtube.com/watch?v=PEpQ3dFHunw
www.youtube.com/watch?v=cbLwKt7vD2E
www.youtube.com/watch?v=g5d4KtmJTF4

Tato Resistor Sound Session měla premiéru právě dnes, 7. 10. 2022. Je to live session, která se sestává ze staršího hitu, dvou písní z dlouhohrajícího eponymního debutu a jednou písní z nadcházejícího, dosud nevydaného EP Bear Tapes Vol. 1. Na záznamu i živých koncertech po boku Nichiho Mleboma hraje skupina jeho entuziastických, hudebně nadaných kamarádů.

Související odkazy:
Nichi Mlebom
www.nichimlebom.bandcamp.com
www.instagram.com/nichi_mlebom
www.youtube.com/channel/UCnOobOX2NB0Cwjof1pvyYNg

Resistor Sound Sessions
www.facebook.com/resistorsoundsessions
www.facebook.com/resistorsoundsessions
www.instagram.com/resistorsoundsessions


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 623

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *