RockShock

Internetový rockový magazin

Letní sezonu 2021 v Hořepníku zahájili rockeři z Dogy a Alkeholu ve velkém stylu

2. července 2021, Hořepník, Letní parket

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

První červencový pátek začala nová sezona v Letním parketu Hořepník a musím konstatovat, že Lukáš Daniel a Ondra Přástka opět připravili pro fanoušky rockové a metalové hudby skvělé akce. Letos zde budou pořádat koncerty oblíbených kapel, jako je Harlej, Trautenberk, Škwor, Arakain, Forrest Jump, Traktor, Rybičky 48, Dymytry a další. Takže letní sezona v Hořepníku je znovu pěkně nabitá. V pátek 2. července 2021 jsme vyrazili do Letního parketu Hořepník na vystoupení kapel Doga a Alkehol, které jsou zárukou skvělé muziky a výborné atmosféry.

Ve 21.00 hodin odstartovala dnešní akci kapela ALKEHOL, a jak je jejím zvykem, odpálila svůj osmdesátiminutový set již tradičně peckou Hospodo nalejvej, kterou dostala slušně zaplněný parket do té správné koncertní atmosféry. Kluci ze sebe vydávali tu nejlepší energii, sypali do fanoušků jeden hit za druhým, jako je Lejboy, Víkend, Máme spoustu chlastu, Nechte vlajky vlát, Rockeři a další. Nemohla chybět Spalovač chlastu, kdy si ji za bouřlivého potlesku zazpíval s kapelou i Lukáš Pavlásek, který tuhle skvělou pecku otextoval. A ještě jednou si přišel Lukáš zazpívat na pódium, a to hitovku Nonstop z alba Odpočívej v pokoji (z roku 1996). Pak už zbyl pouze čas na přídavek, tradičně to byly vypalovačky Na slamníku a Buráky.

Krátce po 23. hodině spustila svoji laserovou a světelnou, více než devadesátiminutovou show oblíbená kapela DOGA, která doslova vlétla na pódium a rozpoutala hardrockovou explozi těch největších hitů. Nekompromisně do nás hrnuli megahity Zelená, Beskydy, Gravitace, Až jednou slunce nevyjde, Nejsi nevinná, Jsem trochu divnej a další. Na závěr nemohly chybět pecky Nejsem rozumnej a Poletuju. Skvělá dynamická muzika, spousta světel a laserových efektů, balonky, konfety, precizně připravené pódium a parádní zpěv démonického frontmana Dogy – Izziho, který si opět zcela podmanil nadšené publikum. Asi tak by se dal popsat koncert této veleúspěšné české hardrockové kapely Doga. Izzi na samotný závěr poděkoval pořadatelům, osvětlovačům, technikům, zvukařům, ale hlavně přítomným fanouškům za vytvoření parádní koncertní atmosféry.

Co říct na závěr? Tak jako pokaždé v Hořepníku – perfektní organizace, zázemí pro kapely i fanoušky, skvělá atmosféra v krásném prostředí, pohodoví pořadatelé… Za to všechno patří velké poděkování organizátorům akce Ondřeji Přástkovi a Lukáši Danielovi.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1507

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *