RockShock

Internetový rockový magazin

Budějovická parta Seven vyrukovala s hustým ohnivým klipem

Text: Pavel Novák
Foto: Pavel Novák

Zbrusu nový klip českobudějovických SEVEN se jmenuje Myšlenky a pojednává o duševních pochodech, které se odehrávají v mysli člověka. Jedná se o pilotní klip k právě dokončované nové desce, která vyjde na podzim. Kapela momentálně šlape jako hodinky a má pro své příznivce připravené obrovské množství koncertů. Jejich přehled najdete pod tímto odkazem: www.sevencz.com/new/koncerty-2021

Klip pochází z dílny agentury Magic Pictures. Otcem pyroefektů není nikdo jiný než populární ‘stage pyro manager‘ Tomáš Libich z agentury PYROEFEKTY.cz, kterého můžete znát například z koncertů Rybičky 48, Monster Meeting aj. Při tvorbě klipu bylo použito obrovské množství pyrotechniky – konkrétně 63 šlehačů plamenů – a kapela Seven má již úředně potvrzeno, že při natáčení tak padl český rekord. Nyní se čeká, jestli nebude případně potvrzen i světový rekord. Na místě byl přítomen i sčítací komisař z agentury Dobrý den, která spravuje registraci do České knihy rekordů.

Reportéři RockShocku byli u toho a mohli jsme s nadšením pozorovat, jak samotná příprava i natáčení takového výjimečného klipu vypadá. Podařilo se nám tak pořídit rozsáhlou fotoreportáž (viz níže).

A jak vlastně celý klip vypadá ve finální podobě i s pohyblivými obrázky, na to se můžete podívat zde:

Související kontakty:
www.facebook.com/sevenmetal
www.sevencz.com/new
www.pyroefekty.cz
www.magicpictures.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1254

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *