RockShock

Internetový rockový magazin

Voxel a Láska spolu letí na dovolenou a berou i fanoušky

Text: Martina Jablanovská
Foto: archiv Voxela

V pátek 21. 5. z pražského letiště Václava Havla odlétají písničkáři VOXEL a LÁSKA na týdenní dovolenou na ostrov Tenerife a berou s sebou i své fanoušky. S více jak dvaceti lidmi budou sdílet letadlo, hotelový resort, ale také spousty zážitků. Kytary po ruce jsou samozřejmostí obou interpretů, a tak o hudbu a veselí nebude nouze. Posluchači tak budou moci slyšet Lásku i Voxela téměř po roce covidové pauzy zase naživo.

Čekání na živé koncerty bylo dlouhé a hodně jsem se těšil na ten první… ale to, že ten koncert bude na Tenerife a ještě k tomu s Voxelem, by mě vážně nenapadlo. Lepší start koncertní sezony si neumím představit a jsem za to strašné rád,“ uvedl Láska.

Když jsme dali tuhle unikátní akci do kupy, netušil jsem, že se to povede. A teď vyrážíme. Někdo s kytarou, někdo s rodinou, někdo singl. Myslím, že když budeme pak večer s Vaškem zpívat všichni na pláži, budeme ti nejšťastnější čeští muzikanti v zahraničí. Nemůžu se dočkat, protože tohle člověk asi jinde a jindy nezažije,“ dodává Voxel.

Ve čtvrtek 27. 5. pak bude pobyt zakončen rozlučkovým koncertem v místním beach clubu, české interprety si tak mohou užít i místní obyvatelé nebo jiní turisté. To vše na pláži a za šumu Atlantského oceánu.

Průběh společné cesty můžete sledovat na instagramových nebo facebookových profilech obou muzikantů.

Související odkazy:
www.facebook.com/voxelmusic
www.voxelofficial.cz
www.LASKAweb.cz
www.facebook.com/LASKAbook
www.youtube.com/c/LASKAtube
www.instagram.com/LASKAigram


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1348

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *