RockShock

Internetový rockový magazin

Rockový Slunovrat se odkládá na příští rok

Text: Kryštof Chvojka

Areál řevnického amfiteátru bude ve dnech 5. a 6. června zet prázdnotou. Vzhledem k aktuální situaci kolem pandemie viru Covid-19 a s tím souvisejícími vládními nařízeními a dalšími bezpečnostními opatřeními se pořadatelé rozhodli odložit chystaný 14. ročník hudebního festivalu Rockový Slunovrat na rok 2021.

V době, kdy nevíme, co bude zítra, natož za dva měsíce, si nemůžeme dovolit chystat akci, u které je vysoká pravděpodobnost, že se nakonec vůbec neuskuteční,” říká hlavní organizátor Adam Langr a dodává: „Moc děkujeme všem fanouškům a lidem, kterým se náš festival líbí a vyjádří podporu třeba tím, že si již zakoupenou vstupenku ponechají na příští rok.”

Pořadatelé rovněž usilují o zachování doposud zveřejněného programu, a tak se Rockový Slunovrat v příštím roce vrátí s plnou parádou.

Doposud zakoupené vstupenky tedy zůstávají v platnosti i pro rok 2021. Vstupenky, které byly zakoupeny v rámci kamenného prodeje, je v ale případě nutnosti možné refundovat.

Více informací je k nalezení na www.rockovyslunovrat.cz nebo na facebookových stránkách festivalu www.facebook.com/rockovyslunovrat.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 26

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *