RockShock

Internetový rockový magazin

Dobré ráno do Čech s jubilantem Otou Balagem

Text: Jiří Olszar

V novém dílu pořadu Dobré ráno do Čech na TV Čechy on-line, jehož premiéra proběhla v pátek 1. října. 2021, si povídal moderátor Milan Krčil s hudebníkem, skladatelem a dirigentem OTOU BALAGEM a mladou zpěvačkou TEREZOU KOPÁČKOVOU, tedy členy nepříliš dlouho existujícího funky/soul/rockového projektu BALAGE BAND.

V Dobrém ránu do Čech se ale neprobíralo jen aktuální dění a minulost Balage Bandu, který vznikl v roce 2016 a na kontě má zatím jediné eponymní album z roku 2017, ale také bohatý hudební život samotného Oty Balage. Ten oslaví 9. listopadu 2021 krásné 60. narozeniny a právě ve stejný den se bude konat i narozeninový koncert v O2 universu, kde se Ota Balage představí nejen s velkým symfonickým orchestrem, ale i 40 pozvanými hosty a přáteli, se kterými dříve spolupracoval. Pozvání přijali například BSP, Tango, Nová růže, Dan Bárta, Kamil Střihavka, Bára Basiková, Vojtěch Dyk, Michal Pavlíček, Vilém Čok a spousta dalších skupin a interpretů.

Více o připravovaném koncertu si můžete přečíst zde, ale nezapomeňte se samozřejmě podívat na aktuální díl Dobrého rána do Čech na TV Čechy on-line, kde se toho dovíte samozřejmě mnohem více.

Související odkazy:
www.tvcechy-online.cz
www.facebook.com/radiopohoda.net
www.youtube.com/channel/UC3x9q0PY5cEARicqndak-Yw
www.facebook.com/BalageBand


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 602

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *