RockShock

Internetový rockový magazin

Balage 60 & hosté – Unikátní koncert k šedesátým narozeninám legendy české hudební scény

Text: Echopromotion

Účinkují: OTA BALAGE, velký symfonický orchestr, 40 hostů a přátel

Hosté: TANGO, NOVÁ RŮŽE, BSP, BÁRA BASIKOVÁ, EVA BUREŠOVÁ, TEREZA ČERNOCHOVÁ, TONYA GRAVES, DAN BÁRTA, VILÉM ČOK, ROMAN DRAGOUN, VOJTA DYK, ROMAN HOLÝ, MIREK CHYŠKA, MIREK IMRICH, JIŘÍ KŘIVKA, MICHAL PAVLÍČEK, MATĚJ RUPPERT, KAMIL STŘIHAVKA

Gratulaci přislíbili např. Jiří Bartoška, Michal Dlouhý, Ivan Trojan, Ondřej Vetchý, Ivana Chýlková, Jaromír Jágr, Vladimír Šmicer, Jan Koller, Karel Poborský a další.

Ota Balage se narodil 9. listopadu 1961 v Praze. Studoval hru na klavír, klarinet a skladbu. Ve své hudební kariéře zaznamenal velký ohlas ve skupinách Tango, Nová růže a B.S.P., kde vytvořil výrazné trio s Michalem Pavlíčkem a Kamilem Střihavkou. Své zkušenosti ze studia skladby využil při dirigování slavného muzikálu Jesus Christ Superstar s Kamilem Střihavkou, Danem Bártou a Bárou Basikovou v hlavních rolích. V posledních letech vystupuje se skupinou Balage Band. Patří k nejvýznamnějším českým hudebníkům, působí jako producent. Výčet hostů z řad muzikantské, herecké, ale i sportovní branže hovoří jasně o jeho velké oblibě a respektu.

Společnost Live Nation se proto rozhodla uspořádat koncert k jeho významnému životnímu jubileu, na kterém zazní všechny zásadní skladby z tvorby skupin, ve kterých působil, skladby jeho přátel a také slavné světové coververze hitů v symfonickém provedení.

Pevně věříme, že tento unikátní koncert, který proběhne 9. 11. 2021 v pražském O2 universu a bude zaznamenán Českou televizí, bude nejenom skvělým hudebním zážitkem, ale také prvním koncertem po době temna, který vrátí bezpečně návštěvníky do řad našich koncertních hal.

Vstupenky jsou od 8. 9. 2021 v prodeji v síti Ticketmaster. Ceny vstupenek od 990 do 1690 Kč.

www.livenation.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 667

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *