RockShock

Internetový rockový magazin

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní oznamuje kompletní program

Text: 4Press

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí RYBIČKY 48 nebo NO NAME, v sobotu DIVOKEJ BILL, TUBLATANKA, TOMÁŠ KLUS nebo ANNA K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

V pátek se mohou návštěvníci dále těšit na koncert POKÁČE a kapely VISACÍ ZÁMEK, DESMOD, FLERET nebo REFLEXY. V sobotu po jedné hodině vypukne tradiční Velká cena Vizovic v pojídání švestkových knedlíků a areál dále roztančí XINDL X nebo kapely VYPSANÁ FIXA, O5 A RADEČEK, chybět nebude vystoupení kapely KOSOVCI. Zahrají také skupiny DOKTOR P.P., STREET 69 nebo DOGA. Organizátoři Trnkobraní dávají prostor i mladým talentům, na Facebooku festivalu proběhne soutěž ‘Zahraj si s kapelou na Trnkobraní‘, ve které může veřejnost hlasovat pro svého favorita.

Trnkobraní letos vychází vstříc přáním svých návštěvníků a zvyšuje festivalový komfort. V areálu přibude travnaté místo pro odpočinek, zastřešená sezení a součástí doprovodného programu se stane opět stand-up comedy Na stojáka! s Tomášem Matonohou, Lukášem Pavláskem a Karlem Hynkem. Organizátoři myslí i na nejmenší návštěvníky, pro které bude připravena dětská zóna se soutěžemi. Místní tradice připomene vystoupení folklorního souboru VIZOVJÁNEK. V areálu festivalu bude možné opět ochutnat knedlíky s různými ovocnými náplněmi, doprovodný program v likérce zahrne i exkluzivní exkurze do palírny či muzea slivovice, pivovar Svijany, který se stal novým generálním partnerem festivalu, bude mít pro návštěvníky kromě tankového piva připravenou i školu čepování.

Trnkobraní svým návštěvníkům nabízí i nadále vysoký komfort ubytování. K dispozici bude placený VIP kemp, bezpečný, oplocený, hlídaný a osvětlený prostor s nonstop recepcí a úschovnou, možností dobití telefonů, sprchami s teplou vodou, umývárnami a sociálním zařízením s pravidelným úklidovým servisem nebo stanové městečko zdarma. V prostoru před festivalovým areálem bude k dispozici úschovna zavazadel.

Vstupenky na Trnkobraní lze do 31. května koupit za sníženou cenu na oba dny za 1700 korun, 2350 s VIP kempem, 900 na pátek, 1000 na sobotu a VIP kemp na dva dny za 750 korun. Na místě bude permanentka stát 1900 korun, s VIP kempem 2600 korun, páteční vstup 1100 korun, sobotní 2100 korun a VIP kemp na dva dny 900 korun. Připraveny jsou slevy pro děti různých věkových kategorií, seniory a ZTP/P. Vstupenky lze koupit na www.vizovicketrnkobrani.cz, kde najdete další informace.

Program letošního Trnkobraní:
Pátek 23. 8.
Desmod
Fleret
No Name
Pokáč
Reflexy
Rybičky 48
Visací zámek

Sobota 24. 8.
Anna K.
Divokej Bill
Doga
Doktor P.P.
Karel Hynek
Kosovci
Lukáš Pavlásek
O5 a Radeček
Street 69
Tomáš Klus
Tomáš Matonoha
Tublatanka
Vizovjánek
Vypsaná fiXa
Xindl X


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 556

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *