RockShock

Internetový rockový magazin

Připravuje se první ročník Pre-Summer Festu 2024

Text: PResscode

Open air festivalová sezóna se blíží. A ti, co se nemohou dočkat, se mohou na příchod léta náležitě připravit a naladit na historicky prvním ročníku Pre-Summer Festu. Na festivalu vystoupí známé studentské kapely, které zahrají napříč žánry. Pre-Summer Fest 2024 nabídne skvělou muziku, velkou stage, bar, příjemné prostředí a pro prvních 100 příchozích welcome drink zdarma. Na tuto pohodovou akci se všichni fanoušci mohou těšit 14. června od 17.00 hodin v Gauči na Výstavišti.

Mezi kapelami, které se prvního ročníku zúčastní, a budete mít šanci je slyšet, bude PROPADLEEK, THE INTERLUDE, ČASOVAČ a MALONE. Kapela The Interlude je čistě dívčí skupina. Původně šlo o kytarové trio hrající covery svých oblíbených, zejména rockových umělců. Nyní už mají na všech streamovacích platformách vydané tři oblíbené singly, a také jedno EP rovněž se třemi singly. Své texty skládají nejen v angličtině, ale také v jazyce českém a italském. Pořádný pop-folk a pop-rock předvede pražská kapela Propadleek, která je originální především díky svým textům z pera frontmana Ondřeje Kobrleho, back vokálům Petra Polívky a houslovým linkám Viktorie Machytkové. Na svém kontě mají již 3 EP a 5 singlů. Každého fanouška dostane do varu alternativně pop-rocková kapela Časovač, která se žánrově pohybuje na hranici alt-popu, popu a rocku. V roce 2023 na sebe kapela upozornila prvním singlem a několik málo týdnů potom se umístila na druhém místě v celostátní soutěži University Band Contest. A v neposlední řadě se všichni mohou těšit na mladou pětičlennou kapelu Malone z Hradce Králové zpívající především pop. Jejich singl Lollipop se hned čtyřikrát umístil na první příčce Óčko Chart.

Gauč na Výstaviště je dobře dostupný MHD a na případné nepříznivé počasí je připraven, má zastřešený parket. A pokud zrovna někdo nebude mít chuť tančit, může si vychutnat jídlo z restaurace Kolkovna. Otevřeno pro všechny příchozí bude už od 16.30 hod. „Pro bližší informace sledujte naše sociální sítě a těším se, že se uvidíme na prvním ročníku Pre-Summer Festu a zároveň doufám, že se festival bude těšit velkému zájmu, abychom ho do budoucna rozšířili a udělali z toho tradici,“ říká jeden z organizátorů Štěpán Bak.

Vstupenky v prodeji v síti TicketLive od 250 Kč a nyní je spuštěná akce 4+1 vstupenka zdarma.

FB událost – www.facebook.com/events/1482176702653022


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 581

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *