RockShock

Internetový rockový magazin

The.switch a Severals zavítají v rámci Skrytá místa tour i do ašského klubu LaRitma

Text: František ‘Frank‘ Fišer

Ikoničtí crossoveroví THE.SWITCH vyrazili po několika letech na klubové turné. Ke své nové, kladnými recenzemi oceňované desce Skrytá místa zahráli již na několika místech v České republice a už 29. 3. vystoupí i v klubu LaRitma v Aši. Chybět nebude ani křest, který proběhne 4. 4. v pražském klubu Bike Jesus. Na tyto koncerty si přizvali mladé a dravé SEVERALS kombinující prvky moderního metalu a elektroniky, kteří před nedávnem vydali nový singl dejavu a vzápětí také jeho remix pod hlavičkou producenta Inhumana.

Za skoro třicetiletou existenci stihli the.switch potěšit své fanoušky jedenácti alby a několika singly. Mimo těch se nám také představili v dokumentu the.faith, který mapuje proces vzniku jejich desky z roku 2016. The.switch patří mezi nejzkušenější kapely ve svém žánru díky stovkám odehraných koncertů, festivalových vystoupení nebo předskakování zahraničním hvězdám, jako jsou např. KoЯn (Tesla Arena, Praha), Anthrax, Skindred, Karnivool, Disturbed a mnoho dalších. Dnes jsou již považováni za legendu české klubové scény. Neustálým posouváním svých hranic však stále patří mezi velmi aktivní a progresivní kapely a jsou častou inspirací mnoha začínajícím mladým muzikantům.

Severals mají za svoji osmiletou existenci na kontě vystoupení na předních festivalech jako Rock For People, Brutal Assault, Fajtfest, Basinfirefest a dalších, stejně jako vystoupení v zahraničí, jmenovitě v Polsku, Rumunsku, na Ukrajině, ve Švýcarsku a v Německu, ať už jako headliner, nebo spolu s dalšími kapelami, například Bad Omens, Aviana, Atena, Solence a další. Jejich dosud poslední řadová deska z roku 2022 Algorithm získala řadu pozitivních hodnocení a s novým singlem dejavu posouvají hranici své tvořivosti ještě dál.

29. 3. 2024 – Aš, LaRitma
FB událost – www.facebook.com/events/397312802710302
Vstupenky – www.smsticket.cz

Související odkazy:
the.switch
www.facebook.com/theswitchczech
www.instagram.com/theswitch_czech
www.youtube.com/@theswitchCZ
www.theswitch.cz
Severals
www.facebook.com/svrls
www.instagram.com/weareseverals
www.youtube.com/@severals
www.severalsofficial.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1218

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *