RockShock

Internetový rockový magazin

Sebastien vydávají první cover své kariéry – Slzy tvý mámy od Olympiku – jako duet s Láďou Křížkem

Text: Smile Music

SEBASTIEN to s novou posilou v pětici rozjíždí na plné obrátky. Právě vydávají druhý singl z chystané desky Quo Vadis s názvem Slzy tvý mámy. Jestli vám už teď jméno skladby zní povědomě, věřte svému úsudku. Máme tady totiž první cover v historii Sebastien.

Jedná se o poctu skupině Olympic a zároveň dárek k jejím šedesátinám: „Na hudbě Olympiku jsem vyrůstal a nesmírně mě ovlivnila. Díky jejich zpěvníku jsem se kdysi naučil hrát na kytaru a z našetřených peněz na svačinu jsem si kupoval jejich CDčka. Pro nás všechny je to zkrátka velká legenda a čeští The Rolling Stones. Slzy tvý mámy je úžasná a naprosto nadčasová píseň, proto jsme se rozhodli složit naším duetem Petrovi Jandovi a skupině Olympic pomyslnou poklonu,“ komentuje lídr kapely George. Skladba je totiž v podání Sebastien exkluzivním duetem s legendárním Láďou Křížkem (Citron, Kreyson). Navíc máme dnes příležitost kromě nového singlu Láďovi popřát k narozeninám a Jirkovi, spolu s ‘hady a štíry‘, k svátku. Na akustickou kytaru zahostoval Pavel Hanus a doplnil tak svého času Citroňácké trio.

Vokály byly natočeny ve studiu Pavla Hejče (Vitacit), o mix a mastering nahrávky se postaral kdo jiný než Roland Grapow (MAasterplan, ex-Helloween). Videoklip vznikal v prostorách RockOpery Praha, kde George Rain nedávno získal angažmá v několika rolích.

Natáčení klipu se dokonce zúčastnil i sám autor a původní interpret písně Petr Janda a traduje se, že mezi oběma pány – Petrem Jandou i Láďou Křížkem – panovala při natáčení nebývale přátelská atmosféra, což ještě nedávno vypadalo jako naprosto nereálný scénář. Celá deska vychází 28. června u Smile Music Records.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 641

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *