RockShock

Internetový rockový magazin

Rockový Slunovrat 2023 odkrývá další interprety

Text: Kryštof Chvojka

Po roční přestávce se na scénu v plné síle vrací hudební festival Rockový Slunovrat. Jeho 15. ročník se koná tradičně o prvním červnovém víkendu, 2. a 3. června 2023 v Lesním divadle Řevnice.

Na dvou pódiích se představí více než dvacet tuzemských i zahraničních kapel.

Tou hlavní bude pro mnohé DUBIOZA KOLEKTIV z Bosny a Hercegoviny. Tato kapela na Rockovém Slunovratu vystoupila již v letech 2017 a 2019 a nyní svoji show předvede do třetice. Sekundovat jim budou němečtí ITCHY a GREEN FROG FEET, kteří se žánrově pohybují v punkrockových vodách.

Z českých luhů a hájů se představí svérázní HENTAI CORPORATION (thrash metal / rock’n’roll), COCOTTE MINUTE (crossover), GAIA MESIAH (crossover), N.O.H.A. (drum and bass), RABIES (punk rock), NOISETRAP (indie rock), ANETA & THE SOUL UNCLES (soul), CIRCUS PROBLEM (balkan/folk) nebo DELIWERY (punk rock).

Program je pravidelně zveřejňován na facebookových stránkách a instagramovém profilu festivalu (@rockovyslunovrat).

Festival nabízí tři možnosti stanování. Nenároční návštěvníci mohou zdarma využít nehlídaného prostranství v okolí areálu s přístupem k vodě na mytí a toaletám. Dále jsou v omezené kapacitě k dispozici dva hlídané sektory – buď s vlastním stanem, nebo VIP místo s již připravenými stany.

Vstupenky jsou k dispozici v síti GoOut a na www.rockovyslunovrat.cz za příjemných 790 Kč.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 4 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 849

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *