RockShock

Internetový rockový magazin

Valentýnský videoklip skupiny O5 a Radeček obsahuje neuvěřitelných 600 zamilovaných fotek fanoušků. Zapojily se i celebrity

Text: BrainZone Promotion

Kapela O5 A RADEČEK si k aktuálnímu hitu Romantický smyčce připravila valentýnskou verzi klipu, do kterého se zapojilo přes 600 dvojic fanoušků. Video je poskládané z fotek a videí, které na výzvu na sociálních sítích posílali příznivci kapely. V klipu se objeví také řada celebrit se svými partnery, například Ivan Hlas, Pokáč, Voxel, Lukáš Pavlásek, Radek Banga, Nikol a Karel Heřmánkovi a další.

Radečči si letos pro všechny zamilované připravili i speciální koncertní šňůru za doprovodu smyčcového tělesa olomoucké filharmonie CEREMONY STRING QUARTET. Turné s názvem Romantický smyčce na Valentýna začne 13. února v Liberci, následovat bude pražský Palác Žofín, Šumperk a tečku napíše 16. února vystoupení v koncertní síni Moravské filharmonie Olomouc. Turné je beznadějně vyprodané včetně přidaných koncertů. Zbývá posledních pár lístků do pražského Žofína, kde kapela vystoupení přesunula do většího sálu.

Související odkazy:
www.o5.cz
www.facebook.com/o5aRadecek
www.instagram.com/o5aradecek_official


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 4 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 826

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *