RockShock

Internetový rockový magazin

Harlej převzali ve vyprodané Lucerně Platinovou desku

20. prosince 2022, Praha, Lucerna – Velký sál

Text: Pavel Novák
Foto: Pavel Novák

Před Vánocemi se uskutečnil již tradiční koncert kapely Harlej v pražské Lucerně. A jak se dalo očekávat, bylo vyprodáno, a to i přesto, že Harlej v loňském roce hráli napříč celou republikou na větších scénách i v okolních lokalitách.

Jako předkapela vystoupila již známá skupina HANZʼS FUCKERS, která již s Harlejem odjela jarní tour. Hanz’s Fuckers je hard and heavy kapela z Hulína. RockShock měl v minulosti možnost tuto kapelu již poznat nejenom po boku Harleje, ale i na velkých festivalech, např. Magmafest, Studánecké léto aj.

Ale teď již k HARLEJI. Po tradičním nástupu se rozpoutala ukrutná punkrocková show, doprovázená tradičními efekty, vystřelováním konfet, s panáky či nafukovacími balonky. Lidi se skvěle bavili, atmosféra byla úžasná. Asi v půlce koncertu došlo k předání Platinové desky za prodej alba Smutku dávám sbohem. Na koncertě byla přítomna spousta známých osobností a muzikantů ze spřátelených kapel a médií. Jak už jsem říkal, atmosféra byla úžasná, a rozvášnění fanoušci nechtěli kapelu pustit domů.

Vánoce minuly a kapela již ohlásila jarní tour, tentokrát bez předkapely. Termíny jsou uvedeny níže. Jo a ještě bomba na konec: Harlej v tuto chvíli dokončuje novou desku, jejíž název a termín vydání ještě nebyly zveřejněny.

Zastávky jarního turné:
10. 03. – Jihlava, Dělnický dům
11. 03. – Bzenec, KD
17. 03. – Stříbro, KD
18. 03. – Bezno, KD
24. 03. – Herálec, KD
25. 03. – Bozkov u Semil, Sokolovna
07. 04. – České Budějovice, KD Vltava
08. 04. – Boskovice, Jarní Kiliangang fest
14. 04. – Lnáře, KD
15. 04. – Valašské klobouky, KD


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 2654

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *