RockShock

Internetový rockový magazin

Miloš Meier zavítal se svou Drumming Syndrome show na Barču

3. března 2022, Praha, KD Barikádníků

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

Ve čtvrtek 3. března 2022 vystoupil v legendárním Kulturním domě Barikádníků neboli Barče fenomenální bubeník kapely Dymytry MILOŠ MEIER se svou bubenickou one man show Drumming Syndrome. V 19.10 hodin po otevření sálu začali chodit první fanoušci a dobře udělali, že přišli včas. Ještě před samotným vystoupením ‘Mildora‘ usedl za bicí jeho malý syn Adámek, který všem předvedl, jak se hraje na bubny. Také sklidil pořádný potlesk, což se mu evidentně moc líbilo. Je vidět, že jablko nepadlo daleko od stromu.

Ve 20.00 hodin začalo vystoupení Drumming Syndrome, zpočátku s menší sestavou bubnů. Po úvodním sólu přešel Miloš Meier ke své velké soupravě a začal řádit. Energie a dobrá nálada z něj čišely a fanoušci ho odměňovali velkým potleskem. Večer zazněly úžasné hity, upravené speciálně pro projekt Drumming Syndrome. Miloš bavil fanoušky několika sety z různých hudebních žánrů po celé dvě hodiny. Zazněly jak pop-rockové skladby, tak i tvrdší metal.

Jednotlivé sety Miloš Meier prokládal poutavým vyprávěním a dokumenty z účinkování na zahraničních bubenických festivalech. Zejména se zajímavě rozpovídal o Adams Drumworld Festivalu v Holandsku v roce 2016 a Seoul Drum Festivalu 2017 v Jižní Koreji.

Byl to perfektně strávený večer, kdo se dnešní akce zúčastnil, určitě nelitoval a odcházel nabitý energií, která z ‘Mildora‘ sálala na všechny strany. Atmosféra a obsluha na Barče byly naprosto úžasné.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1275

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *