RockShock

Internetový rockový magazin

Traktor a Forrest Jump si podmanili Hořepník

13. srpna 2021, Hořepník, Letní parket

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

Letní parket v Hořepníku má letos v programu samé nadupané kapely. Nejinak tomu bylo i v pátek 13. srpna, kdy přijeli potěšit příznivce rockové hudby kapely Traktor a Forrest Jump. Není se proto čemu divit, že se už téměř hodinu před otevřením areálu začala u vstupu tvořit fronta prvních návštěvníků. Jak jsme od pořadatelů Ondry Přástky a Lukáše Daniela zvyklí, vše bylo včas perfektně připravené. Čisté toalety, dostatek nápojů i občerstvení a všude panovala skvělá nálada. Počasí také přálo, byl teplý letní večer, a tak nic nebránilo užít si koncert s oblíbenými kapelami.

Ve 21.00 hodin odstartovala dnešní akci crossover/hardcorová kapela FORREST JUMP, která ihned přilákala k pódiu většinu fanoušků. Zpěvák Pepa Michálek přišel na pódium sice s berlí, ale vůbec to nemělo vliv na parádní výkon, který kapela v čele s ním předvedla. Šedesátiminutový set byl plný parádní hudby a skvělých textů. Zazněly jak starší kousky, tak ty novější. Mezi ty nové bezesporu patří Uprostřed magnetických polí, ke kterému byl natočen skvělý videoklip. Parádní kytary, super bicí a nezaměnitelný hlas Pepy Michálka – jedním slovem bomba! Další novinkou byl singl Miluj svýho hatera, který je také dost dobrý. Další pecky asi netřeba moc představovat – Kdo hlídá hlídače, Na křídlech nočních můr, Maso, Z pijavic a spousta dalších zněla celým Hořepníkem. Ke konci setu skočil Pepa Michálek mezi fanoušky, aby si s nimi mohl potřást rukou. Fanoušci se skvěle bavili, atmosféra byla úžasná, Forresti po celou dobu nabíjeli fanoušky neskutečnou energií.

Po nezbytné úpravě pódia zazněly první tóny intra a fanoušci se konečně dočkali tolik očekávané kapely TRAKTOR, která si pro své příznivce připravila skvělou show – nechyběly ohně ani ‘zlatý déšť‘. Fanoušci byli nadšení a kapela je zásobila náloží osvědčených megahitů – Kdy dojdou náboje a vzduch, Amygdala, Neber si rockera, Láskožrouti – a také úžasných songů z alba Šachoffnice, a to Depresárium, Horizont, Transfúze… Koncert hrozně rychle utekl, čas byl neúprosný. Tleskáním a pískáním si fanoušci přivolali kapelu zpět a přídavek se skládal ze tří pecek – Vstaňte, pane Lincolne!, Letokruhy a Katakomby. V závěru poděkoval zpěvák Martin Kapek věrným fanouškům za přízeň a prozradil datum vydání sedmého řadového alba. Album vyjde 1. listopadu 2021 a již brzy kapela vypustí do světa první ochutnávku.

Byl to parádní večer nabitý skvělou muzikou, fanoušci odcházeli z Letního parketu nadšení a spokojení. Velké poděkování patří pořadatelům, technikům, zvukařům a kapelám Traktor a Forrest Jump za úžasný zážitek.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 3470

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *