RockShock

Internetový rockový magazin

Ovčie Kiahne řádili v Music Clubu Vagon

29. července 2021, Praha, Music Club Vagon

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

Ve čtvrtek 29. července 2021 se konal v pražském klubu Vagon na Národní třídě koncert oblíbené kapely Ovčie Kiahne, předskokanem byla kapela Forty Two. Příjemné prostředí klubu uprostřed ‘matičky‘ Prahy slibovalo parádní zážitek.

Ve 21.00 hodin odpálila celou akcičku kapela FORTY TWO pop-rockovou hudbou, konkrétně peckou Galerie duší. Ve Vagonu představila i novinku s názvem Klaun, která se klukům fakt povedla. Skupina Forty Two existuje šest let, začínala s covery, ale tak jako jiné kapely využila kovidovou pauzu k vlastní tvorbě, která se jim daří a mají slušně našlápnuto. Jen tak dál.

O dvě hodiny později už vlétla na pódium kapela OVČIE KIAHNE s šedesátiminutovým setem plným těch největších pecek. ‘Bílák‘ to pořádně rozbalil hned v úvodu megahitovkou Haló, tady Luciper. Tahle pecka vždycky nakopne posluchače a fanoušky, ať mají Ovčie Kiahne koncert kdekoliv a za jakéhokoliv počasí. Lidi se bavili, přestože jich přišlo do klubu méně, než jsem očekávala, ale i tak si koncert užívali na maximum. Hodina utekla strašně rychle, závěr patřil songu Máme se dobře. Musím konstatovat, že kdo přišel, v žádném případě nemohl litovat. ‘Bílák‘ se svou kapelou vlil všem do žil kvantum energie a dobré nálady.

Na závěr patří poděkování pořadatelům dnešní akce, klubu Vagon a oběma kapelám za úžasný zážitek.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1087

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *