RockShock

Internetový rockový magazin

Martians, kapela členů Mindwork a Between The Planets, vydává první singl z připravovaného debutu

Text: Kontra Production
Foto: archiv skupiny

Kapela MARTIANS, v jejíchž řadách figurují členové Mindwork, Face The Day, Between The Planets a Elbe – tedy Martin Schuster a Martin ‘Spacosh‘ Peřina –, připravuje na podzim vydání debutového alba.

Martians je zatím na scéně stále poměrně nové jméno. Za sebou mají teprve dva singly, z nichž druhý Story Of The End se nějakou dobu držel např. i v hitparádě Velká Sedma na Radiu 1. Ještě letos však kapele vyjde plnohodnotné album, které se oproti dříve vydaným singlům ustálilo převážně v hájemství alternative rocku. Album má hudebně blízko spíše ke kapelám jako Radiohead, Steven Wilson, Sigur Rós apod. Do vydání alba kapela plánuje uveřejnit několik singlů. První z nich, A Soul Of New Days, si můžete poslechnout už teď.

Víc jak před třemi lety jsem s Martinem ‘Spacoshem‘ založil hudební projekt. Vzhledem k tomu, že jsme oba dost žánrově rozkročený, nebylo na začátku jasný, jakým směrem se bude ubírat. A tak první náš song (Conjuring) byl experimentálně metalovej a druhej zase jemnej a zasněnej (Story Of The End). Deska, ke které jsme se za tu dobu dopracovali, je nakonec rocková a zároveň křehká. A pokud můžu soudit a nebude to znít moc domýšlivě, je na ní zachycena čistá láska k hudbě nás obou,“ uvádí na adresu prvního singlu Martin Schuster.

Bubny na album nahrál zkušený Roman Vícha (Ewa Farna, Muff atd), desku mixoval Matouš Godík (Machinarium, Floex, Bratři Orffové, minus123minut atd) a o grafickou stránku se postaral Aleš Fulín, který stojí např. za grafikou pro kapelu Zrní.

Související odkazy:
Facebook – www.facebook.com/martiansproject
Instagram – www.instagram.com/martians.band


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 368

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *