RockShock

Internetový rockový magazin

Zakladatel RockShocku Aleš Brichta odehrál jediný streamový koncert

17. dubna 2021, Mladá Boleslav, Dům kultury

Text: Pavel Novák
Foto: Pavel Novák

17. 4. 2021 se konal v DK Mladá Boleslav jediný streamový koncert ALEŠE BRICHTY. Aleš vystoupil s akustickým uskupením ALEŠ BRICHTA TRIO, ačkoliv původně jeho plán byl, že vystoupí s celou skupinou Aleš Brichta Project. Z důvodu zranění kytaristy Zbyňka Haaseho se ale nakonec rozhodl vystoupit v této akustické podobě. Nutno ale říci, že se úkolu zhostil na výbornou a že divák nebyl o nic ochuzen.

Ahoj, lidi. Už nám všem taky hrabe v téhle šílené době, žereme chrousty a moc rádi bychom si poslechli vaše ‚Co je… co je… co je, co je, co je!‘. Tak alespoň jeden streamovaný koncert, abyste nezapomněli, že jsme pořád tady,“ zval Aleš na koncert ještě před jeho odvysíláním, čímž bylo řečeno vše.

Před začátkem koncertu jsem měl možnost s Alešem krátce pohovořit a musím říci, že měl perfektní náladu, a tu se mu podařilo přenést do celého koncertního setu. Každou svoji skladbu poctivě uvedl a vždy okořenil buď něčím vtipným, anebo nějakým příběhem, který se k té dané skladbě váže. A vzhledem k tomu, že všechny jeho skladby jsou dnes již hity, nebudu namátkou uvádět jen některé, ale uvedu zde rovnou celý koncertní setlist, tak jak jej Aleš a spol. odehráli.

Setlist:
Nemám, Dávno, Barák na vodstřel, Výlet do bájí, Díky za každej den, Ráno ve dveřích Armády spásy, Když po tobě jdou, Zemřít je nepovinný, Ztráty a nálezy, Cizinec ve vlastní zemi, Dívka s perlami ve vlasech, Jsem prý blázen jen, Nechte vlajky vlát

Koncert můžete zhlédnout zde:

Aleš nám prozradil, že chystá nové album, které je již z části hotové. Koncert moderoval Jiří Vondra z agentury Blacket, kterému tímto děkujeme za pozvání. Na závěr nutno říct, že na to, že se jednalo o streamový pořad, jej zhlédlo nebývale velké množství fanoušků.

Aleše Brichtu a jeho hudební projekty můžete podpořit například na Donio (www.donio.cz/AlesBrichta) nebo zakoupením merche v jeho e-shopu (www.brichta.cz/eshop).


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1081

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *