RockShock

Internetový rockový magazin

Festival Cocotte Minute Zllo fest / Černý šaty party v pražském Rock Café se blíží vyprodání

Text: Hanka Bukáčková

COCOTTE MINUTE opět chystají na 10. 5. v Rock Café ZLLO FEST / Černý šaty party. Podpoří je ELEKTRÏCK MANN s vyřídilkou ostrou jako břitva a nové punkrockové tváře BYT ČÍSLO 4.

Mejdan, co ti odjebe dekl – vol. 2!
Cocotte Minute mají za sebou úspěšné tažení kluby napříč republikou, aktuálně vystupují na Majálesech, a ještě než se letní festivalová sezona rozběhne naplno, chystají specialitku pro své fanoušky – Zllo fest / Černý šaty party vol. 2. Po roce tak navazují na úspěšnou akci, která se vloni nesla v duchu release party písničky Černý šaty.

Tento rok plánují potěšit fanoušky další exkluzivitou. Přímo na místě proběhne zahájení předobjednávek číslované limitované edice prvního LP vinylu v historii. Best Off Kha vyjde na podzim 2024 a jak již název napovídá, bude se jednat o best of z tvorby Cocotte Minute.

„Na začátku by nás s Czendálem nikdy nenapadlo, že budeme mít za sebou 20 sezion s Cocottama a navíc to bude furt zajímat lidi. První deska vyšla v roce 2004. Je čas to oslavit. Best Off Kha ti podrazí nohy!“ rekapituluje frontman Zeller.

Právě jen na Zllo festu si budou moci přítomní fanoušci předobjednat LP a přímo i vybrat číslo z očíslované limitované edice vinylu o rozsahu 333 ks (kromě čísel, která budou vyjmuta do podzimní charitativní dražby Metal dětem). Pro ty, kteří se nedostanou na koncert, budou předobjednávky spuštěny po Zllo festu již bez možnosti výběru oblíbeného čísla.

Akci neformálního ražení s neopakovatelnou atmosférou podpoří svérázové Elektrïck Mann z Valašského Meziříčí, se kterými CM odjeli dvě skvělé republikové tour, natočili s nimi song V.I.P.iče a aktuálně se radují z úspěchu singlu Problém s oscarovou Markétou Irglovou. Cocotti ale také vsadili na neokoukané tváře – šumperské Byt číslo 4, kteří po singlech Znamení a Nechoď daleko chystají vydání debutové desky.

Z koncertů v Rock Café se stává nová tradice. „Vždycky takhle na začátku května si uděláme ‘rodinnej‘ mejdan s fans a kapelama, který máme rádi. Žádný velký oficiality. Prostě zakalíme, pokecáme a zahrajeme fakt dlouhej set. Back to the roots. Z klubů jsme vzešli a vždycky si to takhle rádi připomeneme. Zase možná vyhrabeme z propadliště dějin nějaký old school songy nebo nějaký jiný překvápko,“ shrnuje kapela.

FB událost – www.facebook.com/events/717000850589150
Vstupenky – www.smsticket.cz

Po Zllo festu se spustí předobjednání ʻbestofkyʻ na www.zllo.cz.

Související odkazy:
www.cocotteminute.org
www.facebook.com/CocotteMinuteBand
www.instagram.com/cocotteminute


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 676

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *