RockShock

Internetový rockový magazin

Holba Rock na grilu představuje první kapely pro rok 2024 a spouští předprodej

Text: Radim Bala
Foto: Petr ‘Tibi‘ Tibitanzl

Ještě nevyhasl ‘gril‘ letošní Holby a už to hutně kutíme na ten další rok. Poslední, jen před pár dny zakončený ročník se vyvedl velmi hezky, byť páteční večer se sv. Petr pokusil sabotovat bouřkou a deštěm, ale nakonec to partu rockerů tak nějak stmelilo a otužilo, takže mu to nevyšlo.

V areálu bylo možné vidět několik změn, které byly rozhodně k dobru. Jednou z nich bylo přesunutí VIP zóny pro Pohoda Pas na levou stranu před pódiem. Chytrý tah, kterým se pořadatelé zároveň zbavili tzv. ‘záplotníků bezplatných‘, tedy čumilů jedoucích či chodících po silnici okolo areálu.

Páteční večer ozdobil Aleš Brichta Project se spoustou songů z celé historie Alešovy spolupráce s Arakainem, ale i jeho vlastních sólových věcí. Bohemian Metal Rhapsody se spoustou hostů byli naprosto úžasní. Skvělí byli i ve večerních hodinách hrající Traktor, v Kylešovicích tradičně jako doma a super kalba. Mezi sobotními interprety excelovali například Baby Secondhand nebo Dan Bárta.

Foto: Pavel Novák

No a teď k tomu, co nás čeká během příštího ročníku. Proč zajet anebo zajít do Kylešovic za rok znovu, je nasnadě. Už během páteční části festivalu odtajnili pořadatelé ústy moderátorů některé z hvězd na následující ročník. A je na co se těšit!

Na Holba Rock na grilu 2024 , který se uskuteční 26.–27. 7. 2024, by měli dorazit: Ota Hereš a jeho ALKEHOL, rocková legenda a nikdo menší než největší pokojový mazlíček DOGA, slovenští DESMOD, pak již všem známí LAUTR, ale třeba i HARLEJ, COCOTTE MINUTE či VILÉM ČOK & BYPASS. Krátce nato pořadatelé ještě potvrdili i BIJOUTERRIER, ROCK AND ROLL BAND MARCELA WOODMANA a FORREST JUMP.

Takže bude o pár důvodů víc vytvořit virtuální frontu u tradiční pokladny na vstupenky. Ta je otevřena už nyní a všichni nedočkaví fanoušci mají možnost zakoupit vstupenky v první vlně za 699 Kč na www.tickets.nfctron.com.

Co ještě zajímavého a nového připraví pořadatelé, budeme průběžně zjišťovat a o všem se určitě včas dovíte.

Související odkazy:
www.casrock.cz
www.facebook.com/radiocasrock


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 3 / 5. Počet hlasů: 2

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 2664

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *