RockShock

Internetový rockový magazin

Zpěvák Bryan Adams se vrací do Prahy představit své nové album So Happy It Hurts v rámci stejnojmenné světové tour

Text: Echopromotion

BRYAN ADAMS má pověst jednoho z nejzajímavějších živých hudebníků na světě. Jeho energický zpěv a přítomnost na pódiu dokážou bavit už více než 40 let.

Na svém kontě má 17 studiových alb a v roce 2022 čtyři nová studiová alba, včetně So Happy It Hurts (nominace na cenu Grammy) a Pretty Woman The Musical. Kromě alb Classic Pt. I a Pt. II, která obsahují nové nahrávky jeho největších hitů, vydaných digitálně a v ATMOS s Platoonem, jsou k dispozici také fyzicky u BMG. Za své písně získal řadu ocenění a vyznamenání včetně tří nominací na Oscara, pěti nominací na Zlatý glóbus, cenu Grammy a 20 cen Juno.

Kanadský zpěvák a skladatel Bryan Adams se stal jedním z nejvýznamnějších rockových hudebníků své generace. Jeho kariéra započala v 80. letech, kdy se stal mezinárodní hvězdou díky svým písním jako Summer Of ʼ69 a Heaven. V průběhu svého života vydal více než 17 studiových alb a prodal více než 100 milionů kopií po celém světě.

Bryan Adams je také aktivním filantropem a věnuje mnoho času podpoře charitativních organizací. Je členem několika neziskových organizací, které se zaměřují na pomoc dětem a boj proti rakovině. Adams také napsal několik písní pro charitativní účely, jako například All For Love, což byla spolupráce s Rodem Stewartem a Stingem na podporu boje proti rakovině pro Children In Need v roce 1993.

Cena vstupenek od 1490 Kč. Vstupenky v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Související odkazy:
www.bryanadams.com
www.livenation.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1466

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *