RockShock

Internetový rockový magazin

Vášnivá a nespoutaná Tove Lo to rozjede na Metronome Prague 2023

Text: David Gaydečka

 Švédka TOVE LO, která v současnosti patří mezi nejtalentovanější zpěvačky a hudební skladatelky, je další interpretkou, která vystoupí na šestém ročníku Metronome Prague. Na www.metronome.cz zakoupíte zvýhodněné vstupenky z nové Štědré edice 6000 kusů, jejíž součástí jsou jak třídenní vstupenky na všechny koncerty, tak i limitovaný počet jednodenních vstupenek, které jsou k dostání do vyprodání, nejpozději však do 26. 12. 2022.

Program Metronome Prague – Music & Arts Fair 2023 je opět pestřejší. Dalším dechberoucím zážitkem bude živé vystoupení Tove Lo, která se zařadí mezi hudební hvězdy jako JAMIROQUAI, M83, AURORA, MODERAT, EDITORS, WHITE LIES a 40 dalších světových i českých jmen.

„Celý tým Metronome Prague má radost, že po všech těch improvizacích v posledních třech letech zase můžeme nabídnout divákům program plný skvělých jmen. Děkujeme všem, kteří si kupují vstupenky s předstihem. V aktuální edici je připraveno 6000 kusů – třídenní pro dospělé za 2790 Kč a limitovaný počet jednodenních, které zůstanou v prodeji nejdéle do 26. 12. Těšíme se na hudební zážitky, které si příští rok všichni společně užijeme,“ říká promotér David Gaydečka.

Tove Lo, vlastním jménem Ebba Tove Elsa Nilsson, je švédská zpěvačka, skladatelka a hudebnice. Narodila se 29. října 1989 ve Stockholmu a vystudovala hudební školu Rytmus Musikgymnasium, kde se mimochodem potkala s Caroline Hjelt, která dnes působí ve švédském duu Icona Pop.

Působila v několika dívčích skupinách, a dokonce také v mathrockové kapele Tremblebee. Brzy však pochopila, že její doménou a skutečnou vášní je pop. Začala autorsky skládat, produkovat, ovládla hudební programy a také hru na bicí. Díky tomu se jí podařilo podepsat skladatelskou smlouvu s Warner Records, přesídlila do Los Angeles a začala spolupracovat s proslulým Maxem Martinem.

Vedle toho však začala rozjíždět také vlastní sólovou dráhu a výsledkem byly první singly Love Ballad a Habits. Druhý jmenovaný pak znamenal zásadní zlom v její kariéře. Remix Habits (Stay High), kterého se ujalo americké dýdžejské duo Hippie Sabotage, se stal světovým megahitem a do dnešního dne se prodal v několika milionech kopií.

Tove Lo vydala alba Queen Of The Clouds (2014), Lady Wood (2016), Blue Lips (2017), Sunshine Kitty (2019) a zatím poslední Dirt Femme (2022). Švédská hudebnice se proslavila také jako spoluautorka a hostující zpěvačka u různých jiných interpretů. Poslechnout si ji můžeme například v Close Nicka Jonase, Say It Flumeho, Desire od Years & Years, Blow That Smoke od skupiny Major Lazer, Freak Of Nature od Broods nebo v Heroes (We Could Be) od Alesso, zazpívala si dokonce s Coldplay v tracku Fun. Tove Lo stojí autorsky i za obrovským hitem Love Me Like You Do, který nazpívala Ellie Goulding.

Zažijte i vy vášnivou a nespoutanou show Tove Lo naživo a naplno přímo v centru Prahy na Metronome Prague 2023.

Metronome Prague 2023 pokračuje v plné síle a s odhodláním potvrdit své postavení nejvýznamnější hudební a umělecké události v Praze, a to za pomoci 8 samostatných scén s více než 50 hudebními projekty čítajícími přes 300 umělců, kteří na nich vystoupí. V žánrově bohatém hudebním programu plném zvučných jmen světové i tuzemské provenience si každý návštěvník bez rozdílu věku najde to své.

Již pošesté se bude Metronome Prague konat v areálu Výstaviště Praha, tedy přímo v centru hlavního města. A to je u akce takové velikosti opravdu výjimečné. Exkluzivní program není zdaleka vším, co nabízí – nebývalý komfort, dostatek míst k sezení, chill-out zóny nebo bohatá gastronomie umocňují celkový zážitek a přispívají k maximální spokojenosti návštěvníků.

Prodej vstupenek na nadcházející ročník byl již spuštěn na webu www.metronome.cz – k dispozici jsou nyní třídenní vstupenky a limitovaná edice vstupenek jednodenních. Prodej vstupenek na Metronome Warm-Up bude zahájen později.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 588

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *