RockShock

Internetový rockový magazin

Rosa Nocturna chce zaujmout i v zahraničí

Text: Rosa Nocturna
Foto: archiv skupiny

V listopadu 2020 vydala brněnská ROSA NOCTURNA symphonic/folkmetalové album Andělé a bestie. Po úspěšné prezentaci v České republice se kapele zachtělo přiblížit se i zahraničním fanouškům a rozhodla se vytvořit pro ně anglickou verzi. Už původní česká verze obsahovala dvě bonusové písničky v angličtině, čímž kapela naznačovala, že se k tomuto kroku zřejmě odhodlá.

Po necelých dvou letech se tomu tak stalo a album Angels And Beasts vyšlo 1. září 2022. I na anglické verzi se představí plejáda hostů, jak je u Rosy Nocturny zvykem. Samozřejmě zůstávají všichni muzikanti, kteří nahráli hudbu, a zpěváci, kteří se objevili v původních anglických verzích. Hlavními hosty v nových anglických písničkách jsou René ‘Perry‘ David z Flowerwhile, Shirley Tracanna z Wishmasters a Lenka ‘Ereis‘ Šíková z Erty. Po boku zpěvaček kapely, Anety Zatočilové a Viktorie Surmové, dodávají albu magickou atmosféru. Všechny hosty lze nalézt na webu kapely.

Samotnému vydání alba předcházela tři videa, taktéž předělaná na anglickou verzi. Lightbringer, Desires In Mist a Of Love, Of War, Of Blood. Nyní kapela chystá zcela nové video k hororové písničce Fear. Dle informací od kapely by mělo vyjít do konce září.

Album na Spotify – www.spoti.fi/3CTTK6X
Album na Bandcampu – www.bit.ly/3RfGa28

Videa:
www.youtube.com/watch?v=xeas6NHVzwQ
www.youtube.com/watch?v=kN2MmmPRpJo
www.youtube.com/watch?v=W-ilE-ieJF4

Související odkazy:
www.rosanocturna.cz
www.facebook.com/RosaNocturnaBand
www.instagram.com/rosanocturnaband


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 665

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *