RockShock

Internetový rockový magazin

Alia Tempora uvádí exotický singl z Mexika

Text: Smile Music Records

Česká melodicmetalová kapela ALIA TEMPORA připravila pro své fanoušky řádně osvěžující letní video ke skladbě Por Siempre. Nádherné scenérie v něm doplňuje duet zpěvačky Markéty Morávkové s mexickým zpěvákem Mariem del Riem Escobedem.

Skladbu Alia Tempora prezentuje ve španělské verzi nejen díky geografickému kontextu, ale také pro dokreslení mexických krás – starobylých staveb a průzračného moře. „Po dlouhém a úzkostném období minulého roku se svět pomalu otevírá a my cítíme naději, kterou chceme fanouškům předat spolu s připomínkou toho, jaké to bylo dřív. Proto jsme naše singly Asking a Por Siempre oživili a doplnili o pozitivní a svěží letní nádech,“ uvádí sama kapela, která v Mexiku absolvovala v minulosti nejeden koncert.

„Videoklip k singlu Por Siempre jsme natáčeli během našeho turné v Mexiku v pyramidovém komplexu Teotihuacan a na diamantové pláži v Acapulcu spolu s naším dlouholetým přítelem Mariem del Riem Escobedem, který je zároveň autorem španělského překladu textu Por Siempre a naším hostujícím členem na cestách,“ dodává zpěvačka Markéta Morávková.

Příběh písně vypráví o milostné dvojici, kterou spaluje vášeň, žárlivost, ale také pýcha. Vše směřuje k tragickému konci, který se ovšem nekoná, protože dvojici naplní dva podstatní, neviditelní andělé – čas a trpělivost. Odměnou jim je nalezená harmonie, vnitřní mír a zářná budoucnost.

Alia Tempora je EDM/melodicmetalová kapela z Brna s velkou fanouškovskou základnou v západní Evropě a USA. Svou hudbou oslavuje jedinečnost každého člověka a potenciál, který se v každém z nás skrývá.

V současné době pilně pracuje na novém albu, které vyjde pod hlavičkou vydavatelství Smile Music.

Související odkazy:
www.aliatempora.com
www.facebook.com/AliaTemporaOfficial
www.smilemusic.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 547

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *