RockShock

Internetový rockový magazin

Rammstein potvrdili Prahu pro své evropské turné v roce 2022

Text: Echopromotion

RAMMSTEIN oznámili další koncerty v rámci plánovaného evropského stadionového turné v roce 2022. Chybět mezi nimi nebude ani Praha. Na letišti Letňany se skupina představí 15. 5. 2022.

Členové fanklubu Rammstein ‘LIFAD‘ mají možnost exkluzivně zakoupit vstupenky od pondělí 17. 05. 2021, 15.00 hod., do úterý 18. 05. 2021, 15.00 hod. Vzhledem k tomu, že se jedná o omezený kontingent vstupenek ‘LIFAD‘, není zaručeno, že si každý člen ‘LIFAD‘ bude moci zakoupit vstupenky v předprodeji fanklubu. Členové ‘LIFAD‘ budou kontaktováni zvlášť prostřednictvím e-mailu.

Další přidané termíny evropského turné 2022:
15. 05. 2022 – Praha, letiště Letňany
26. 05. 2022 – Klagenfurt, Wörthersee Stadion
05. 07. 2022 – Nijmegen, Goffertpark
04. 08. 2022 – Ostende, Park De Nieuwe Koers

Oficiální prodej vstupenek na přidané 4 koncerty začíná ve středu 19. 5. 2021 v 15.00 hod. Informace a odkazy na vstupenky na www.rammstein.com/tickets.

Abychom zajistili, že si všichni fanoušci budou moci zakoupit vstupenky za spravedlivou cenu, žádáme vás o dodržování následujících pravidel: veškeré informace o legitimních předprodejních místech pro oficiální předprodej najdete na www.rammstein.com/tickets. Všichni ostatní prodejci vstupenek, kteří nabízejí vstupenky na Rammstein k prodeji, nejsou autorizovanými prodejci. Vstupenky Rammstein zakoupené u neautorizovaných obchodníků neopravňují ke vstupu. Vstupenky jsou personalizované. ‘Personalizovaná‘ znamená, že každá vstupenka je vázána na osobu, jejíž jméno bude uvedeno na vstupence. Jeden zákazník může zakoupit maximálně šest vstupenek na jedno představení. Další informace o omezení a možné personalizaci v jednotlivých zemích budou poskytnuty v průběhu prodejního procesu a jsou součástí všeobecných obchodních podmínek. Jakékoli předávání personalizovaných vstupenek Rammstein je zakázáno. Prodej vstupenek se řídí požadavky jednotlivých zemí, které jsou stanoveny příslušným autorizovaným poskytovatelem a pořadatelem. Cílem této zvláštní a vědomé regulace předprodeje je poskytnout co největšímu počtu fanoušků možnost zakoupit si vstupenky za férové, a nikoli přemrštěné ceny. Další informace ke koncertu najdete na stránkách www.livenation.cz.

Související odkazy:
www.rammstein.de
www.instagram.com/rammsteinofficial
www.facebook.com/Rammstein
www.twitter.com/RSprachrohr
www.youtube.com/channel/UCYp3rk70ACGXQ4gFAiMr1SQ


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 684

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *