RockShock

Internetový rockový magazin

Slezskoostravský Rock-Fest se opět přesouvá na září

Text: Jiří Olszar

Pořadatelé Slezskoostravského Rock-Festu si podobně jako jiní organizátoři open air akcí lámou hlavu nad nejistým průběhem uvolňováni koronavirové situace a zkoušejí tak podobný scénář jako loni, kdy přesunuli festival z června na září. Bohužel ani tato varianta nevyšla, ale takové rošády určitě nebudou trvat věčně, a tak všichni příznivci festivalu doufají, že aktuální přesun 13. ročníku na nové datum 18. září 2021 bude již poslední.

Program bude s největší pravděpodobností z větší části zachován, takže se fanoušci mohou těšit na 17 kapel, které se představí tradičně na třech pódiích, tedy i na stagi Loděnice pod hradem, kam bude vstup zdarma a proběhne zde finále mezinárodní hudební soutěže Líheň. Mimo soutěž zde vystoupí kapely INGOTT a ANIMAL ROCK.

Na hlavních scénách Slezskoostravského hradu se pak představí již dříve potvrzené skupiny DARK GAMBALLE, KRYPTOR, HENYCH 666, PLEXIS, NAHUM, VILÉM ČOK & BYPASS, COCOTTE MINUTE, JANA ‘URIEL‘ KRATOCHVÍLOVÁ s kapelou ILLUMINATI.CA, LIMETALL a KRUCIPÜSK.

Vstupenky z letošního, respektive loňského roku zůstávají v platnosti i na nový termín, nové lze stále ještě zakoupit v předprodejní síti Ticketportal. Zde je zároveň možné již zakoupené vstupenky vrátit (nejpozději do 31. července 2021), pokud by někomu nevyhovoval nový termín.

Další aktualizované informace nezapomeňte sledovat na oficiálních festivalových stránkách nebo Facebooku.

Související odkazy:
www.sorfest.cz
www.facebook.com/SlezskoostravskyRockFest
www.facebook.com/events/467300574227020


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 546

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *