RockShock

Internetový rockový magazin

Jediný streamovaný koncert odehraje i Aleš Brichta Project

Text: Eva Houšková

Stejně jako celé hudební scény se vynucená covidová pauza dotkla i kapely ALEŠE BRICHTY. A protože muzikanty z ALEŠ BRICHTA PROJECTU už prý hrozně svrbí prsty, dohodli se nakonec i oni, že než to bude možné rozbalit naživo, zahrají pro vás alespoň streamovaný koncert.

Ten se uskuteční tuto sobotu 17. dubna 2021 od 18 hodin v Mladé Boleslavi v rámci projektu Hrajeme pro život. Kapela zahraje ve složení Aleš Brichta – zpěv, David Vaněk – kytara, Zbyněk Haase – kytara, Tomáš Matějka – baskytara a Roman Haase – bicí. Aleš Brichta k tomuto jejich jedinému online vystoupení říká: „Ahoj, lidi. Už nám všem taky hrabe v téhle šílené době, žereme chrousty a moc rádi bychom si poslechli vaše ʻco je… co je… co je, co je, co je!ʻ. Tak alespoň jeden streamovaný koncert, abyste nezapomněli, že jsme pořád tady. S přáním lepších zítřků, ʻtak kurva, co je?!ʻ.“ Uvidíme, co si ze svého bohatého repertoáru na sobotu nachystali, ale určitě zazní i nějaká ta arakainovská klasika.

Koncert můžete sledovat na webu jednoho z pořadatelů Scéna2020 www.scena2020.cz/program nebo na jeho Facebooku www.facebook.com/scena2020. Kapela vzkazuje, že bude ráda, když se ji rozhodnete podpořit. Nejenže tak oceníte její muziku, ale jistě potěšíte i Aleše, který slaví tento týden 13. dubna svátek. Přispět můžete posláním libovolné částky prostřednictvím sbírky www.donio.cz, vybraná suma bude použita na provozní náklady spojené s koncertem. Případně si můžete koupit něco z kapelního e-shopu (www.brichta.cz/eshop), kde je pro vás připravena mega akce, v jejímž rámci získáte ke každému nákupu dárek v téměř stejné hodnotě.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 601

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *