RockShock

Internetový rockový magazin

ZakázanÝovoce se v rámci Živák! Tour zastavili v Praze. Sekundovali jim u toho Wotazník a Štěpán Soukup

10. prosince 2022, Praha, Rock Café

Text: Pavel Novák
Foto: Pavel Novák

ZakázanÝovoce se v rámci podzimní tour zastavili v pražském Rock Café. Jako první ale vtrhli na scénu mladíci z kapely WOTAZNÍK, kteří okamžitě dostali do varu všechny fanoušky. Styl, který hrají, by se dal charakterizovat jako pop-punk. A musím říct, že je to pořádný šrumec a jen tak tak že stačíte sledovat, co se na pódiu děje. Za mě největší pecka, kterou hráli, je Instinkt, ale velice mě zaujaly i další skladby, například Svítání, Kretén nebo Nenajdou. Nutno podotknout, že tato mladá kapela má před sebou skvělou budoucnost. A kluci nejsou žádní začátečníci, hrají spolu od 12 let.

Potom už vtrhlo na pódium ZAKÁZANÝOVOCE. Za zmínku určitě stojí jejich největší hity Alkoholka, Svět se změnil, ale i další. Jejich setlist byl opravdu bohatý a celkem obsahoval 21 skladeb. Škoda že se do něj nevešla moje oblíbená Amerika v plechovce. Posledních šest skladeb s nimi odehrál jejich častý host a bývalý člen Štěpán Soukup.

Potom již vystoupil ŠTĚPÁN SOUKUP se svojí kapelou. Štěpán se představil se svým čtrnáctiskladbovým setem, z toho jedna skladba byla jeho upravené podání Alkoholky.

Dalo by se říct, že i když zde koncertovaly tři kapely, večer rychle uběhl. Kdo Živák! Tour nestihl anebo ho to velice zaujalo jako mě, může si zajít hned v novém roce 6. ledna do klubu Oko v Havlíčkově Brodě, kde se odehraje přeložený koncert.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1336

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *