RockShock

Internetový rockový magazin

Česká hard & heavy legenda Citron přesouvá turné na podzim

Text: Pragokoncert
Foto: archiv Citronu

Z důvodu pandemie koronaviru a na základě rozhodnutí vlády ČR o celorepublikové karanténě přesouvá česká hard & heavy legenda CITRON svou Supi se slétají tour 2020 na podzim. Všechny vstupenky nadále zůstávají v platnosti. Pokud by fanouškům náhradní termín nevyhovoval, lze lístky vrátit v předprodejních místech do 31. 5. 2020.

Turné se přesouvá s kompletní produkcí, tak aby fanoušci o nic nepřišli. Svou účast na podzimní šňůře potvrdila také hostující slovenská SYMFOBIA. Stejně tak Citron doplní ve speciální unplugged pasáži violoncellové duo a každý fanoušek koncertu dostane nový maxi singl Supi se slétají zdarma.

Zde je kompletní přehled náhradních termínů:

Citron ještě stihl odehrát alespoň dva koncerty – v Příbrami a v Chebu. Část fanoušků tak už okusila zbrusu nové pojetí produkce. V novém akustickém podání zazněly legendární hity jako Radegast, Revizor, Kráska a Radegast a velký ohlas zaznamenala kapela i na medley svých rockový balad (Vzpomínky, Už zase mi scházíš, Už couvám atd.). V sestavě jako tradičně nechyběla ani rocková dračice Tanja, která vedle svých léty prověřených klasik představila i singlovou novinku Křížová cesta.

Kapela bude moci využít neplánované přerušení turné na práce ve studiu a k dokončení chystaného nového řadového alba, které naváže na úspěšnou desku Rebelie rebelů (2016). Citron teď hlavně posílá všem svým fanouškům mnoho sil a energii ke zvládnutí současné situace. Jsme v tom společně a společně to porazíme.

Související odkazy:
www.citron-group.cz
www.pragokoncert.com

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 43

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *