RockShock

Internetový rockový magazin

Lucie Bílá dostala speciální narozeninový dárek. Nový videoklip Stroj času jí věnoval syn Filip Kratochvíl a jeho přátelé

Text: Supraphon

Letošní narozeniny LUCIE BÍLÉ byly ve znamení malé oslavy v jejím divadle, kde byl také poprvé představen speciální narozeninový dárek. Jedná se o nový videoklip k písničce Stroj času, který pro ni natočil jako producent syn Filip Kratochvíl.

Ve spolupráci s mladým, ale již respektovaným režisérem Ruyem Okamurou a rozsáhlým týmem spolutvůrců vznikl velmi osobitý, až filmově ztvárněný videoklip.

Videoklip vychází z nálady a textu nové písně, kde autorem hudby je hudební producent nahrávky Dalibor Cidlinský jr. a emotivní text napsal Pokáč. Oba stojí i za nejúspěšnějšími písněmi Lucie Bílé z posledních let.

V klipovém Stroji času, kde ústřední postavu taxikářky ztvárnila divadelní a filmová herečka Kateřina Winterová, se děj odehrává slovy klasika „v jednom městě, jedné noci“.

„Někdy se nám zdá, že jsme úplně sami a nic není tak, jak bychom chtěli, ale stačí se jen líp dívat kolem a všechno může být jinak. Člověk často pro les nevidí stromy a není se čemu divit, svět začíná být pro lidi nepřehledný,“ komentuje svůj nový videoklip Lucie Bílá.

Mimo Kateřiny Winterové se v novém videoklipu objeví ale i další zajímavé herecké osobnosti, přátelé z Divadla Lucie Bílé, jako například Martin Písařík, Denny Ratajský či Michaela Zemánková, a nechybí samozřejmě ani samotná Lucie.

Skladba Stroj času vychází zároveň i jako nový singl na všech digitálních platformách a je dalším potvrzením jedinečných pěveckých kvalit Lucie Bílé. Zdánlivě jednoduchá a čistá forma písničky v začátku postupně naroste do překrásného košatého závěru s emotivním sborem.

Multilink singlu – www.LucieBila.lnk.to/StrojCasuPR


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 590

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *