RockShock

Internetový rockový magazin

Innersphere již brzy pokřtí svou novinku In The Shadow Of The Sun

Text: Innersphere

19. dubna značí magické datum křtu nového alba In The Shadow Of The Sun plzeňské kapely INNERSPHERE. Na koncertě vystoupí i domácí mladá nadějná krev BEYOND THE DARK ANGEL a energičtí STELLVRIS.

Dorazte si poslechnout tři různorodé kapely, novou hudbu nebo také okusit nové pivo Innersphere, vyrobené právě k novému albu. Nové album vyšlo oficiálně 1. března 2024 u Smile Music Records a je již k dispozici na streamovacích platformách.

Odkaz na album – www.open.spotify.com/album

„Konečně doma a na domácí půdě! Celý letošní rok je ve stylu mnoha koncertů u nás anebo v zahraničí a na domácí zastávku jsme se moc těšili. Rozhodli jsme se zde pokřtít naše nově vydané album. To sice vyšlo na začátku března, ale to jsme akorát jeli na tour do Lotyšska, Estonska a Finska a nechtěli jsme o tento slavnostní akt ochudit domácí publikum. Také jsme měli historicky ‘štěstí‘ na to, že předešlé dvě desky se křtily v Praze, takže to trochu i našim plzeňským fanouškům za ty roky dlužíme. Moc se těším a věřím, že to bude pohodový večer plný pestré muziky. Po našem boku vystoupí Stellvris a Beyond The Dark Angel. Původně měla být akce s Mean Messiah k jejich tour – ta je ale bohužel odložena kvůli nemoci, tak držíme pěsti, ať se brzy uzdraví a bude možnost to zopakovat v původní sestavě třeba později,“ říká za Innersphere kytarista a zpěvák Míra Litomerický.

FB událost – www.facebook.com/events/7587593554639764


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1459

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *