RockShock

Internetový rockový magazin

Třetího srpna zažije areál Chodovka, a. s., v Chodové Plané již pátý nálet příznivců core a metalu

Text: Václav Packan

V rámci letošního ročníku Chodovo-Plánského Fesťáku si přijdou na své thrasheři třeba během setů berounské omladiny DESTROY! či pražské brusky FAÜST. Na ‘hácéčkovou‘ notičku brnknou Pražáci RIVIERA PLAYBOYZ, slovenští EDITOR nebo groove/progresivci GENOTHYPE ze Znojma. Female-fronted kapely zastoupí ostravští metalisti METAL FACTORY, kteří si ve svém středu hýčkají zpěvačky hned dvě.

Stavebním kamenem Chodovo-Plánského Fesťáku vždycky byly extrémní smečky. Smrt budou letos rozsévat karlovarští CUTTERED FLESH, BESTIAL THERAPY z Moravského Písku, domácí komando PSORA a německá groove mašina YARDFIELD COLONY. A při čem si budou mlaskat grindeři? V menu najdou domácí black/death/grind legendu ISACAARUM, Poláky UNBORN SUFFER, kteří na festu vystoupí již podruhé, a německé chlíváky GUT. Headlinerem nebude nikdo menší než německý speed/thrashový kult S.D.I. – deflorace satanem zaručena.

Tohle všechno můžete zažít za šest stovek, a ještě vám desetikorunu vrátíme. Jestli je ti míň než 15 let a přivedeš s sebou tatínka nebo maminku, máš vstup zadáčo. Nejen hudbou jest člověk živ, takže i skvělé jídlo a pitivo je zaručeno. Vkusně oháknout se můžete u stánků s merchem. Kompletní info najdete na webovkách www.nanosound4.wixsite.com/planskyfestak nebo FB stránce www.facebook.com/chodovoplanskyfestak.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1351

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *