RockShock

Internetový rockový magazin

Stellvris představili další singl

Text: Stellvris

Ve čtvrtek 5. 10. 2023 vydala pražská formace STELLVRIS šestý singl z připravovaného alba s názvem Divided, na kterém opět spolupracovali s americkým producentem Jonathanem Dolesem z KonKrete Studios (Cane Hill, For The Fallen Dreams a další). Tento singl je posledním vydaným počinem před vydáním samotného alba Persistence, na které se můžete těšit 27. 10. 2023.

S Divided kapela oproti poslednímu singlu Letting Go opět přitvrdila. Singl je ale plný kontrastů, kde si každý přijde na své. Od zamyšlených temných slok přes melodický refrén až po breakdown, který celou atmosféru singlu rozstřelí a naservíruje posluchači přesně to, pro co si přišel. Název sám napovídá, jaký je message textu. Nehledě na naše rozdílné názory, postoje či pohled na svět, nikdy bychom neměli dovolit, aby tyto rozdělovaly rodiny nebo přátele. Navzájem se respektujme a přijímejme informace kriticky a nezaujatě. Ať se z přátel nestanou nepřátelé.

Záběry klipu byly natočeny na letošních letních festivalech, a to na Fajtfestu (CZ), Topfestu (SK) a Tolminator festivalu (SI).

Stellvris je pražská metalová kapela, která vznikla v roce 2019. Tahle čtyřčlenná sestava tvoří hudbu založenou na moderních kytarách, intenzivních groovech a rozmanitých vokálech frontwoman Nicol. V roce 2020 kapela vydala svůj první singl Find Your Course, který okamžitě získal pozornost jak v Česku, tak i v zahraničí. Po pár vydaných singlech kapela vydala v roce 2022 debutové EP Upside Down, které ve stejném roce představila širokému spektru publika napříč českými předními festivaly jako Brutal Assault, Fajtfest, Basinfirefest, MetalGate Czech Death Fest nebo Death Coffee Party, jakož i na koncertech v zahraničí. Letos se kapela představila mimo jiné ve Vídni a v Dornbirnu jako support Jinjer. Dále se kapela 27. 10. chystá vydat své debutové album ve spolupráci s americkým producentem Jonathanem Dolesem z KonKrete Studios (Cane Hill, For The Fallen Dreams a další), pokřtít toto album stejný den v pražském Rock Café a vyrazit na dvoutýdenní evropskou tour. Hlavním cílem Stellvris je i nadále vytváření kvalitní a originální produkce, která spolu s obrovskou energií na pódiu strhává všechny na koncertech.

Související odkazy:
www.open.spotify.com/album
www.facebook.com/STELLVRIS.band
www.facebook.com/STELLVRIS.band
www.stellvris.bandcamp.com/music


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1130

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *