RockShock

Internetový rockový magazin

ETEF 2023 oznamuje Craft, Tortharry a Faüst + zahájení předprodeje

Text: Johan

Zdravíme všechny fanoušky UG metalu. Doufáme, že se, stejně jako my, všichni těšíte na osmý ročník ETEF – Enter The Eternal Fire festivalu. Ten se uskuteční 21.–22. 7. 2023 ve Volyni v areálu koupaliště v jižních Čechách. Naváže na předchozí ročníky z let 2015–2020 a 2022.

24. 10. 2022 byl zahájen předprodej vstupenek: první edice 100 ks byla bleskově vyprodána během několika hodin po zveřejnění startu prodeje, což považujeme za neskutečný úspěch a závazek – vždyť dosud byly zveřejněny pouze tři kapely. Děkujeme všem za obrovskou důvěru, se kterou do nákupu vstupenek a podpory akce šli a koupili si ‘zajíce v pytli‘, a věříme, že očekávání nezklameme. Na line-upu samozřejmě usilovně pracujeme a brzy oznámíme další kapely.

Aktuálně jsou vstupenky v prodeji za 1150 Kč, opět limitovaná edice 100 ks. Pokud chcete pořídit vstupenky za akční ceny, neváhejte. Aktuální ceny vstupenek sledujte na webu festivalu www.etef.cz/vstupenky.html, kde je možné lístky objednávat.

FAÜST
Jsme český extrémně metalový festival. Čest otevřít soupisku line-upu ETEF 2023 dáváme i proto české thrashové raketě jménem Faüst. Raketa je adekvátní příměr, jelikož za první tři roky existence proletěla nejen mnohá zákoutí Čech a Moravy, ale zabloudila i do Německa, Belgie, Holandska, Francie, Polska a na Slovensko. Původní trio bylo od roku 2021 posíleno o druhou kytaru. Faüst nahráli aktuální album Tinnitus Inquisition, které vyšlo u německého labelu Witches Brew. Dostanete dávku thrash metalu smíchaného s žánry jako punk, rock’n‘roll, heavy metal, doom i grind, a to i naživo v létě na volyňském koupališti.

TORTHARRY
Po thrashi představujeme v line-upu další českou špičku, tentokrát deathmetalovou stálici Tortharry. Kapela má za sebou bezpočet vystoupení v tuzemsku i v zahraničí včetně Jižní a Střední Ameriky po boku takových veličin, jako jsou například Belphegor, Sepultura, Gorgoroth a dalších. Prakticky rok aktuální 10. řadové album Altars Of Ignorance nebude to jediné, ze kterého do nás napumpují svou technicky dokonalou deathmetalovou nálož na ETEF 2023.

CRAFT
Black je posledním žánrem z nesvaté trojice thrash-death-black, který oznamujeme v první edici. Pyšně představujeme prvního headlinera ETEF 2023, švédské blackmetalové monstrum a legendu zároveň, kapelu Craft, člena věhlasného labelu Hammerheart Records. Nekonečně hluboká témata jako destrukce, smrt, zlo, chaos, gnosticismus, nihilismus, nenávist, satanismus…, to vše je nejen na jejich posledním albu White Noise And Black Metal (2018), nýbrž i na jednom demu a dalších čtyřech albech vydávaných již skoro čtvrt století. Nekoncertují zase tak často, nekoncertují ani všude. O to je větší ctí, že je přivítáme u nás. Hail Craft na ETEF!

Další potvrzené kapely budou postupně zveřejňovány na FB a webu akce, sledujte tedy naše informační kanály pro nejčerstvější informace.

ETEF = old school metal + přívětivé prostředí prvorepublikového koupaliště + rodinná přátelská atmosféra + levné občerstvení + stanování zdarma přímo v areálu + parkování zdarma max. pět minut pěšky = zábava pro metalové tradicionalisty!

Související odkazy:
www.facebook.com/eteffest
www.etef.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 993

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *