RockShock

Internetový rockový magazin

Parov Stelar se po šesti letech vrátí do Brna

Text: BrainZone Promotion

Hvězdný rakouský DJ a hudebník PAROV STELAR se 28. dubna 2023 vrátí se svou kapelou do Brna. Hudebník, který v Česku headlinoval festivalům Rock For People nebo Colours Of Ostrava a pro kterého není problém vyprodat velké sály v Praze, si tentokrát vybral Zoner BobyHall (dříve Bobycentrum) s omezenou kapacitou – jen pro nejvěrnější fanoušky. Pro své zbrusu nové turné připravil zcela novou podobu pódia, atraktivní vizuální zážitky, nové písničky, nové aranže a také několik překvapení. Vstupenky nabízí exkluzivně předprodejní síť kicktik.com.

„Samozřejmě bychom mohli pro tento koncert vyprodat pavilon na brněnském výstavišti, ale to už jsme udělali třikrát za sebou. Chtěli jsme zase něco jiného a dát fanouškům opět jiný zážitek. Místo neosobní haly dostanou luxusní prostory s kompletním zázemím a Parov Stelar přímo ‘na dosah ruky‘,“ popisuje za pořadatele koncertu Dalin Vajčner a dodává, že i tak nezůstanou fanoušci o nic ochuzení. „Efekty, světla a vizuál zůstanou v plném rozsahu velkého koncertu. Taková možnost se už myslím nebude opakovat,“ dodává.

Přestože má dnes Parov Stelar milion fanoušků na Facebooku, stamilionová zhlédnutí svých nahrávek a objevuje se v televizních show, seriálech, reklamách a filmech, svoji pozici si tvrdě vydřel. Mezinárodně nejúspěšnější rakouský hudebník je dokonce považovaný za zakladatele electro swingu a jeho skupina Parov Stelar Band je žádána po celém světě. Za sebou má například vyprodané show v PlayStation Theater v New Yorku, Alexandra Palace v Londýně nebo Zenith v Paříži. Vystupovali na těch nejprestižnějších festivalech včetně Coachella, Glastonbury, Sziget nebo Lollapalooza. Přesto je pro kapelu každý koncert stále výjimečný.

„Nové turné, se kterým dorazíme do Brna, bude nejlepší Parov Stelar show, jakou jsme dosud udělali. Jsem moc šťastný a už se nemohu dočkat reakce svého publika. Patnáct let koncertování Parov Stelar znamená vzít minulost a vytvořit budoucnost,“ láká na turné Parov Stelar, vlastním jménem Marcus Fuereder.

Parov Stelar Band dorazili poprvé do Brna v roce 2014, kdy vyprodali halu s 11 000 fanoušky, o rok později do posledního místa zaplnili i pavilon B a v roce 2017 opět potvrdili svoji popularitu v pavilonu G, kdy excelovali znovu před 11 000 lidmi.

Do brněnské Zoner BobyHall s třetinovou kapacitou dorazí po šesti letech a v nabídce vstupenek fanoušci najdou lístky na stání, ale také do sektoru VIP na levý balkon s vlastní šatnou a výhledem na stage. Pro velmi náročné jsou k dostání také vstupenky VIP Gold s vlastním vchodem, šatnou, toaletou, boxem na sezení či neomezenou konzumací alko/nealko nápojů po celou dobu konání akce.

Předprodej – www.kicktik.com/event-detail/parov-stelar


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 784

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *