RockShock

Internetový rockový magazin

Blackshard se připomínají novým singlem

Text: Jiří Olszar

Původem šenovští BLACKSHARD o sobě nedali poměrně dlouho vědět, zasvěcení ale vědí, že nesedí jen tak se založenýma rukama a občas vypustí ven nějakého toho hudebního ‘démona‘. A právě tak se stalo uplynulý víkend, kdy představili světu svůj zbrusu nový singl Vengeance Comes Soon, ke kterému natočili i videoklip.

Na hudbě, textu, zvuku, produkci i videu k nové skladbě se podílela celá kapela, a to nejen s moderně metalovým přístupem, ale i humorem jí vlastním, jak je ostatně zřejmé ze samotného snímku. Doba covidová si ale i s jejich sestavou trochu ‘pohrála‘ a skupina musela hledat náhradu za ‘odpadlého‘ bubeníka. Tím se stal Martin Rokos, kterého fanoušci mohou znát například z kapel Through The Disaster nebo Define Me.

Aktuální sestava Blackshard:
Tomáš Tomis – kytary, zpěv, produkce
Václav Homola – kytara, growl
Richard Erben – baskytara
Martin Rokos – bicí, video produkce

Blackshard momentálně nemyslí na pokračovatele svého posledního oficiálního počinu Realms Of Blackshard (2015) nebo EP For Me Behind Me (2020), ale budou se i nadále připomínat svým fanouškům prostřednictvím samostatných singlů, ke kterým vždy uvedou i nějaký videoklip či alespoň lyric video.

Související odkazy:
www.facebook.com/blackshardband
www.bandzone.cz/blackshard
www.instagram.com/blackshardband


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 667

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *