RockShock

Internetový rockový magazin

Tomáš Klus, Inflagranti, Thom Artway a další umělci podpoří spolek ALSA v rámci benefičního koncertu

Text: Inflagranti

Dne 25. 10. 2022 od 20.00 hodin bude zahájen čtvrtý benefiční koncert na podporu pacientů s ALS (amyotrofická laterální skleróza, onemocnění motorických neuronů mozku a míchy vedoucí k úplné atrofii svalů) v Pražské křižovatce v režii Jana Drbohlava. Moderace se podruhé ujme podporovatelka spolku ALSA, která koncert pořádá, skvělá Daniela Písařovicová.

V rámci večera zazní písně v podání předních osobností české populární hudby. Těšit se můžete na TOMÁŠE KLUSE a TAMARU KLUSOVOU, TEREZU MAŠKOVOU, DEBBI, ELIS MRÁZ, KATEŘINU a PETERA PECHOVY, ANNUMÁRII DʼALMEIDU, THOMA ARTWAYE, kapelu ZRNÍ, trio INFLAGRANTI či DAVIDA KRAUSE.

Těšit se můžete poprvé na gospel – MARANTHA GOSPEL, pobočný spolek Společenského centra Londýnská, z. s. Veškerý výtěžek koncertu bude věnován na péči o pacienty s ALS.

Lístky jsou v prodeji v sítích Ticketmaster.

I vy můžete pomoci, a to nejen zakoupením vstupenky, ale i zasláním jakékoli částky na transparentní účet 5001495992/0300 nebo formou DMS.

Jednorázová DMS:
DMS ALS 30
DMS ALS 60
DMS ALS 90 na tel. 87 777

Trvalá DMS:
DMS TRV ALS 30
DMS TRV ALS 60
DMS TRV ALS 90 na tel. 87 777

A pokud se vám termín koncertu nehodí, máme pro vás další zprávu. Koncert bude natáčet Česká televize a jeho záznam odvysílá 25. 11. od 20.00 hod. na ČT1.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 716

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *