RockShock

Internetový rockový magazin

Nově oznámené koncerty Obscure Promotion

Text: Obscure Promotion

Přijedou dva pilíře extrémních žánrů – CANNIBAL CORPSE společně s DARK FUNERAL. Doprovodem na turné jim budou INGESTED a STORMRULER.
25. 3. 2023 – Praha, Palác Akropolis
e-Ticket – www.obscure.cz/cs/tickets/detail/id/519

Stylotvůrní umrlčí deathmetalisté, mocní INCANTATION, doplňují sestavu říjnového turné black vizionářů WOLVES IN THE THRONE ROOM. Společně s nimi se představí i STYGIAN BOUGH.
22. 10. 2022 – Praha, Futurum
e-Ticket – www.obscure.cz/cs/tickets/detail/id/404

Změna v sestavě a nové datum koncertu THE AMITY AFFLICTION. Koncert se jen z října posouvá na leden a Counterparts jsou v sestavě nahrazeni FIT FOR A KING. Soupisku doplní i GIDEON a SEEYOUSPACECOWBOY.
28. 1. 2023 – Praha
e-Ticket – www.obscure.cz/cs/tickets/detail/id/484

ANTHRAX v Brně nebudou. Mělo jít o jeden z vrcholů podzimní sezony, ale z důvodu přetrvávajících logistických problémů a nákladů s nimi spojených Anthrax bohužel ruší evropskou část svého nadcházejícího podzimního turné.
29. 10. 2022 – Brno – zrušeno!

Turné titánů zkázy. Dánští doomaři SATURNUS nekoncertují příliš. Ještě méně často vydávají. Konečně nastala doba přetnutí letitého ticha. V listopadu přijedou s psychedelickými funeralisty ESOTERIC a exkluzivně představí nové EP. Čeká vás intenzivní psychedelický chaos a drtivě těžký doom.
8. 11. 2022 – Praha, Futurum
e-Ticket – www.obscure.cz/cs/tickets/detail/id/518

Progový atak všemi barvami rozzáří pošmourný únor – na společném turné přijedou HAKEN a BETWEEN THE BURIED AND ME, dvě z nejzajímavějších a nejúspěšnějších prog kapel současnosti. Představí se i CRYPTODIRA.
25. 2. 2023 – Praha
e-Ticket – www.obscure.cz/cs/tickets/detail/id/517

FALLUJAH na soupisce Rising Merch Faces Of Death Tour 2022 nahrazují Archspire, kteří ze sestavy odpadají, neb se chtějí soustředit na skládání nového alba. Jedinečným Fallujah v září vychází nová deska Empyrean. Stay tech! Zbytek sestavy zůstává nezměněn – RIVERS OF NIHIL, ALLEGAEON, INFERI a HARBINGER.
16. 11. 2022 – Praha
e-Ticket – www.obscure.cz/cs/tickets/detail/id/400

Praha opět podlehne zvuku pekla, vrátí se FULL OF HELL. Jejich supporty jsou SANGUISUGABOGG a JAD.
17. 11. 2022 – Praha
e-Ticket – www.obscure.cz/cs/tickets/detail/id/516

Mnohé tato zpráva píchla u srdíčka, ještě víc fans se zaradovalo. Finští emotivci INSOMNIUM v sestavě Vltima Ratio Festu nahrazují anglické rmutivce My Dying Bride. Doplní tak již dříve potvrzené kapely MOONSPELL, BORKNAGAR, WOLFHEART a HINAYANA.
9. 10. 2022 – Brno

ROLO TOMASSI v Praze a Bratislavě! Tihle progresivisté, protože jak jinak jejich od póz a čehokoli tradičního oproštěný svěží mix, kde se potkává mathcore, dreampop a experimentální rock, nazvat, vám v čele s kouzelnou Evou Spence přivezou novou desku Where Myth Becomes Memory.
8. 2. 2023 – Praha
e-Ticket – www.obscure.cz/cs/tickets/detail/id/511
10. 2. 2023 – Bratislava
e-Ticket – www.obscure.cz/cs/tickets/detail/id/512

REVOCATION v lednu s novou deskou v Praze! Produktivní techničtí death/thrasheři novinku tentokrát dávali dohromady čtyři roky, v Evropě je ale máte již za pár měsíců ve společnosti neurvalců GOATWHORE, progresivních atmo/deathmetalistů ALLUVIAL a old school smrťáků CREEPING DEATH.
30. 1. 2023 – Praha, Futurum
e-Ticket – www.obscure.cz/cs/tickets/detail/id/510

LEPROUS v Praze a Bratislavě! Leprous pro jejich neutuchající aktivitu za poslední víc než dekádu není třeba představovat. Norové libující si v koncertování nás už navštívili několikrát (naposledy teď na Brutal Assaultu) a pokaždé přesvědčili, jak neuvěřitelně jim pódium sedí a že jsou jednou z vůdčích položek novodobého progu, která si drží svůj charakter a přitom hledá nové cesty. Společně s nimi se představí i skupina KALANDRA.
7. 3. 2023 – Bratislava
8. 3. 2023 – Praha

Odkaz hard rocku moderně – přijedou CROBOT! Tahle americká riff mašina se sice hlásí k odkazu hard rocku, škatulkování je však v jejím případě ošemetná věc. Živě Crobot mají odpich a působí, že do nich někdo pustil elektrický proud. Silné groovy, pohlcující zpěv, trochu stoner i blues. Prostě sakra úderný rock’n‘roll, který vás přivede do varu.
11. 12. 2022 – Praha
e-Ticket – www.obscure.cz/cs/tickets/detail/id/507

Říjen – měsíc synthwavu. Pět dní po Perturbatorovi přejedou MAGIC SWORD s DROID BISHOP. Magic Sword jsou tříčlenná kapela, která obsluhuje klávesy, kytaru a bicí. Průlom pro ni značil rok 2017, kdy se její skladba objevila v traileru marvelovské komiksovky Thor: Ragnarok.
30. 10. 2022 – Praha
e-Ticket – www.obscure.cz/cs/tickets/detail/id/506

SWALLOW THE SUN oznamují nové datum pro Prahu! Poslední koncert, který nám tu ještě ‘smrděl‘ v kategorii ʻpřeloženo bez nového data‘, už má nový termín. Společnost jim budou dělat AVATARIUM a SHORES OF NULL.
3. 5. 2023 – Praha

Progresáci DESTRAGE ve Vopici! Tvrdí, komplikovaní, melodičtí a občas vtipně ulítlí. Italové ze sebe sypou příjemně bláznivý mišmaš a hrají ho s velkým přehledem. Fanoušci SikTh, Dillinger nebo Between by neměli chybět!
13. 10. 2022 – Praha
e-Ticket – www.obscure.cz/cs/tickets/detail/id/505


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 721

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *