RockShock

Internetový rockový magazin

ETEF 2022 představuje vlastní merchandise

Text: Johan

Ani letos nebudou chybět festivalová trika s unikátním ETEF designem, navíc přidáváme do nabídky trika s dlouhým rukávem a mikiny.

Trika s dlouhým rukávem (á 550 Kč) a mikiny (á 990 Kč) můžete už teď závazně předobjednat na našem e-mailu info@etef.cz. Vyzvednutí bude pak v našem festivalovém stánku u pódia, případně rozesílání po festivalu. Nezapomeňte uvést požadovanou velikost a kontaktní adresu.

Longsleevy a mikiny bude možné pouze předobjednat dopředu, výroba bude realizována dle předobjednávek, tzn. půjde o velmi limitovanou edici. Klasických triček bude dostatek ve všech velikostech v pánském i dámském střihu, prodej přímo na festivalu.

Děkujeme a věříme, že se vám budou letošní motivy zamlouvat.

Předprodej vstupenek:
Od 23. 5. 2022 jsou vstupenky v předprodeji za 1000 Kč. Předprodej končí 13. 7. 2022.
Na místě budou k dispozici jak vstupenky na celý festival, tak vstupenky na jednotlivé dny. Ceny budou zveřejněny později.
Děti do 15 let (0–14,99) za doprovodu zákonného zástupce mají vstup zdarma. ZTP mohou uplatnit 50% slevu ze vstupného, stačí žádost o slevu připsat do poznámky a vyčkat na e-mailovou výzvu k potvrzení nároku.
www.etef.cz/vstupenky.html

V ceně vstupného je zahrnuto bezplatné parkování v okolí areálu nebo ve městě a stanování zdarma přímo v areálu. U vstupu obdrží každý platící fanoušek drobný suvenýr.

Další informace jsou postupně zveřejňovány na FB a webu akce, sledujte tedy naše informační kanály pro nejčerstvější informace!

ETEF = old school metal + přívětivé prostředí prvorepublikového koupaliště + rodinná přátelská atmosféra + levné občerstvení + stanování zdarma přímo v areálu + parkování zdarma max. pět minut pěšky = zábava pro metalové tradicionalisty!

Související odkazy:
www.facebook.com/eteffest
www.etef.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 597

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *